Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

25.2.2020.

Verzija:

Verzija operativnog sistema 17134.1345

Servisiranje operativnog sistema Windows 10, u verziji 1803 (ispravka iz aprila 2018), za izdanja Home i Pro, je obustavljeno. Za Windows 10 uređaje koji su obustavili servisiranje ili će biti obustavljeno za nekoliko meseci, Windows Update će automatski inicirati funkcionalnu ispravku (kod korisnika koji imaju mogućnost da odaberu vreme koje im odgovara). Na taj način ovi uređaji dobijaju podršku i mesečne ispravke koje su važne za bezbednost uređaja i ispravnost ekosistema.

Istaknute ispravke

 • Poboljšava tačnost potvrde identiteta u funkciji Windows Hello lice.

 • Ažurira problem koji može da spreči učitavanje ActiveX sadržaja.

 • Ažurira problem koji dodaje neželjeni raspored tastera na tastaturi kao podrazumevani nakon nadogradnje, čak i ako ste ga već uklonili.

 • Ažurira problem koji sprečava neke aplikacije da štampaju na mrežne štampače.

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

 • Poboljšava tačnost potvrde identiteta u funkciji Windows Hello lice.

 • Poboljšava Urlmon otpornost pri dobijanju netačne dužine sadržaja za PeerDist odziv.

 • Rešava problem koji može da spreči učitavanje ActiveX sadržaja.

 • Rešava problem koji može da uzrokuje da Microsoft pregledači zaobiđu proxy servere.

 • Rešava problem koji dodaje neželjeni raspored tastera na tastaturi kao podrazumevani nakon nadogradnje ili migracije, čak i ako ste ga već uklonili.

 • Rešava problem koji dovodi do greške prilikom otvaranja Microsoft OneDrive datoteka na zahtev kada je omogućena Virtuelizacija korisničkog doživljaja (UE-V). Da biste primenili ovo rešenje, postavite sledeći DWORD na 1: "HKEY_LOCAL_MACHINE \Software\microsoft\uev\agent\konfiguraci\applyexplorercompatfix."

 • Odnosi se na problem koji generiše grešku "nepoznato korisničko ime ili greška" kada pokušate da se prijavite. Ovo se dešava u okruženju koje ima Windows Server 2003 kontroler domena (DC) i Windows Server 2016 ili noviji DC.

 • Rešava problem sa skriptama za prijavu koje se ne pokreću kada se korisnik prijavi ili odjavi.

 • Rešava problem koji i dalje prikuplja podatke IsTouchCapable i GetSystemSku kada ne bi trebalo više da se prikupljaju.

 • Obezbeđuje mogućnost odgovaranja uživo koja pruža trenutni pristup bezbednosnim operacijama (SecOps) ugroženim računarima koristeći konzolu Advanced Threat Protection (ATP) za Microsoft zaštitnik (Centar za bezbednost Microsoft zaštitnika).

 • Poboljšava tačnost otkrivanja u ATP napadu u Microsoft Zaštitniku & upravljanje ranjivosti.

 • Rešava problem koji može da dovede do toga da serveri za direktan pristup koriste veliku količinu neraspoređenih memorijskih zaliha (pooltag: NDnd).

 • Rešava problem u kom WinHTTP usluga automatskog proxy servera nije usaglašena sa skupom vrednosti za vreme maksimalnog vremena za život (TTL) u datoteci automatskog konfigurisanja proxy servera (PAC). To sprečava dinamičko ažuriranje keširane datoteke.

 • Rešava problem koji sprečava neke aplikacije da štampaju na mrežne štampače.

 • Rešava problem koji sprečava uslugu inteligentnog prenosa u pozadini (BITS) da preuzima datoteke. Greška je "0x80190191".

 • Rješava problem koji dovodi do toga da Windows zaštitni zid ispusti mrežni saobraćaj iz modernih aplikacija, kao što je Microsoft Edge, kada se povezujete na korporativnu mrežu pomoću virtuelne privatne mreže (VPN).

 • Rešava problem koji povremeno generišu događaji nadzora davalaca odgovora u protokolu statusa certifikata na mreži (OSKP) (5125) da bi se ukazalo na to da je zahtev prosleđen usluzi OCSP Responder. Međutim, ne postoji referenca za serijski broj ili ime domena (DN) izdavača zahteva.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da se upiti nalaze nad većim tasterima u NTDS. dit ne uspevaju sa greškom "MAPI_E_NOT_ENOUGH_RESOURCES". Ovaj problem može dovesti do toga da korisnici vide ograničenu dostupnost sobe za sastanak zato što Exchange Messaging Application aplikacioni (MAPI) ne mogu da dodele dodatne memorije za pozive za sastanak.

 • Rešava problem koji nanese štetu datoteci evidencije kada je disk za skladištenje pun i podaci se i dalje pišu u Proširivu tehnologiju uređaja za skladištenje (ESENT).

 • Rešava problem sa validacijom certifikata koji dovodi do toga da režim Internet Explorer u aplikaciji Microsoft Edge ne uspe.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Određene operacije, kao što je preimenovanje, koje vršite na datotekama ili fasciklama koje se nalaze na grupi deljeni disk klastera (csv) mogu da ne uspeju sa greškom, "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". Do toga dolazi kada obavite operaciju u čvoru "vlasnika CSV" iz procesa koji nema privilegiju administratora.

Nakon istrage otkrili smo da ovaj problem ne utiče na ovu verziju operativnog sistema Windows.

Uređaji koji koriste ručno ili automatski konfigurisan proxy server, posebno sa virtuelnom privatnom mrežom (VPN), mogu da pokažu status ograničenog interneta ili da nema internet veze u okviru indikatora statusa mrežne povezanosti (NCSI) na sistemskoj traci poslova. Ovo može da se desi kada se povežete na VPN mrežu ili prekinete vezu sa njom, ili nakon promene statusa između te dve radnje. Uređaji sa ovim problemom mogu da imaju problema i sa dolaskom do interneta u okviru aplikacija koje koriste WinHTTP ili WinInet. U primere aplikacija na koje to može da utiče spadaju, bez ograničenja, Microsoft timovi, Microsoft Office, Microsoft Office 365, Microsoft Outlook, Internet Explorer 11 i neke verzije pregledača Microsoft Edge.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4554349.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4523203) će biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.  

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Idite na postavke > ažurirajte & bezbednost > Windows Update. U raspoloživim dostupnom programu opcionalne ispravke pronaći ćete vezu za preuzimanje i instaliranje ispravke.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Ne

Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte Katalog Microsoft Update za uputstva.

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4537795

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×