Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja:27. februar, 2020

Verzija: .NET Framework 3,5 i 4,8

27 februara, 2020 ispravka za Windows 10 verzija 1903 i Windows Server 1903 RTM i Windows 10, verzija 1909 i Windows Server, verzija 1909 uključuje kumulativnu poboljšanja pouzdanosti u .NET 3,5 i 4,8. Preporučujemo da primenite ovu ispravku kao deo redovne rutine održavanja. Pre nego što instalirate ovu nadopunu, pogledajte sve preduslove i ponovo pokrenite sekcije zahteva .

Poboljšanja kvaliteta i pouzdanosti

CLR1

-Govori o problemu sa retkim padovima ili nezaključavanjima koji bi mogli da se pojave ako se GC pojavljuje dok neka druga nit ne koristi Ngenne kôd koji postavlja početni poziv u statički metod unutar istog modula u kome neki tipovi parametara sadrže tipove vrednosti koji su prosleđeni tipu.

-Obraća se retkim padovima do kojih može doći ako je server GC omogućen, a GC se javlja dok neka druga nit ne koristi ngenne kôd koji prvi poziv pretvara u Ngenski kôd u drugom modulu, gde jedan ili više tipova parametara sadrže vredne vrednosti definisane u trećem modulu.

-Rešava problem sa nesrećom koja bi mogla da se pojavi u nekim konfiguracijama u vezi sa toplim CPU-om ili više grupnih mašina, gde broj PROCESORA po grupama nije usaglašen sa svim grupama.

-Govori o problemu sa retkom nesrećom koja može da se pojavi tokom prvog poziva koji se izvorni kod pretvara u kontrolisani deo DLL-a sa mešovitim režimom.

Tok posla

-Govori o problemu sa pristupačnosti gde tekst unutar Windows Workflow Foundation Visual Basic Editor koristi pogrešne boje u temama visokog kontrasta.

WinForms

-Govori o problemu sa interakcijom između kontrola WPF korisnika i hostovanje WinForms aplikacije prilikom obrade unosa putem tastature.

-Govori o problemu sa dostupnim objektima u vezi sa svojstvima svojstva u vezi svojstava-Dodavanje provere postojanja i važenja artikla.

-Govori o problemu sa ponovno inicijalom za pokretanje programa WinForms na AD FS MMC korisničkom interfejsu.

WCF2

-Govori o problemu kada se koristi WCFNetTcp povez. Ako klijent prestane da se odaziva tokom rukovanja povezivanjem, ponekad će usluga koristiti vremensko ograničenje za dobijanje veze umesto otvorenog vremenskog ograničenja. Ova ispravka obezbeđuje da se tokom celog rukovanja koristi tačan otvoreni vremensko ograničenje.

1 Standardno vreme izvršavanja za jezik (CLR)2 Windows komunikacioni Foundation (WCF)

Nabavljanje i instalacija ispravke

Instalirali ovu ispravku

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite na podešavanja > ažuriraj & bezbednost > Windows Update, a zatim izaberite stavku Proveri da li postoje ispravke.

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmiteinformacije o datoteci za kumulativnu ispravku.

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate imati instaliran .net Framework 3,5 ili 4,8 .

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovu ispravku ako se koriste neke od njih. Preporučujemo da napustite sve aplikacije zasnovane na programu .NET Framework pre nego što primenite ovu ispravku.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka zamenjuje Prethodno objavljene ispravke 4534132.

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu ispravku

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×