Sadržaj
×

Datum izdavanja: 27/06/2019

Verzija: .NET framework 3.5 i 4.8

Poboljšanja kvaliteta i pouzdanosti

  • Poboljšava dodela memorije i čišćenje planiranje ponašanja slabe događaj uzorak. Da opt-u da ta poboljšanja, postavite AppContext prebacuje na „true”: Switch.MS.Internal.EnableWeakEventMemoryImprovements i Switch.MS.Internal.EnableCleanupSchedulingImprovements.

  • Adrese za InvalidOperationException koji se javljaju tokom slabe-događaj za čišćenje, ako se zove re-entrantly, dok slabi događaj dostava u toku.

  • Obraća se InvalidOperationException greške u System.Web.Hosting.RecycleLimitMonitor+RecycleLimitMonitorSingleton.AlertProxyMonitors. Tokova rada za ASP.Net 4,7 i kasnije podložni neočekivane ruši zbog ovaj izuzetak ako radnik proces troši blizu svojih podešeno ograničenje reciklaže ličnih bajtova i aplikacije domeni su biti kreirana ili recikliran (možda zbog rajanje config datoteke menjaju ili prisustvo više od jedne aplikacije po radniku proces).

  • Rješava problem u kojem je moguće za uslugu "tok posla" da se u petlju situaciju ako se iznimkom ne rukuje izuzetak se javlja tokom obrade "Otkaži". Da prekinem ciklus, Web.config datoteku za uslugu toka posla možete da bi AppSetting je navedeno da je to će uzrokovati instanca usluge toka posla da biste prekinuli, a ne prekid, ako se iznimkom ne rukuje izuzetak se javlja tokom obrade "Otkaži":

< appSettings >  < Dodavanje ključa = „microsoft: WorkflowServices:TerminateOnUnhandledExceptionDuringCancel” vrednost = „true” / > < / appSettings >

  • Obraća se više pristupačnosti i visoke TPI svesti poboljšanja za Windows obrazaca i Windows Presentation Foundation (WPF) aplikacije.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft nije trenutno pazim na neke probleme u ovu ispravku.

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Instalirate ovo ažuriranje

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite naPostavke>Ažuriraj & sigurnost>Windows Update, a zatim izaberiteProverite da li postoje ispravke.

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Web lokaciju Microsoft Update Catalog .

Informacije o datoteci

Listu datoteka koje su ponuđene u ovo ažuriranje, možete da preuzmete sainformacije o datotekama za Kumulativna ispravka.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×