Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

28.1.2020.

Verzija:

1903-OS izgradite 18362.628 i 1909-OS regrada 18363.628

Šta je novo u verzijama Windows 10, verzije 1909 i Windows 10, verzije 1903 napomene izdanja

Windows 10, verzije 1903 i 1909 dele zajednički operativni sistem sistema i identičan skup sistemskih datoteka. Zbog toga su nove funkcije u verziji Windows 10, verzija 1909 uključene u nedavnu mesečnu kvalitetnu ispravku za Windows 10, verziju 1903 (objavljenu 8. oktobra 2019),ali su trenutno u neaktivnom stanju. Ove nove funkcije će ostati neaktivne dok se ne uključe pomoću paketa za omogućavanje, koji je mali "master prekidač" koji se brzo instalira i koji jednostavno aktivira funkcije Windows 10 verzije 1909.

Kako bi odražavale ovu promenu, napomene izdanja za Windows 10 verzije 1903 i Windows 10 verzije 1909 deliće stranicu istorije ažuriranja. Svaka stranica izdanja sadržaće listu rešavanih problema za verzije 1903 i 1909. Imajte napom da će verzija 1909 uvek sadržati ispravke za 1903; međutim, 1903 neće sadržati ispravke za 1909. Ova stranica će vam pružiti brojeve izdanja za verzije 1909 i 1903 kako bi vam bila lakša podrška da vam pomogne ako naiđete na probleme.

Za više detalja o paketu za omogućavanje i o tome kako da dobijete funkcijnu ispravku pogledajte blog Windows 10 verzije 1909 sa opcijama isporuke.

Više informacija o različitim tipovima Windows ispravki, kao što su kritične, bezbednosne, upravljački programi, servisni paketi i tako dalje, pročitajte sledeći članak.

NapomišitePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavljuje na tabli sa informacijama o izdanju.

Istaknute stavke

 • Poboljšava tačnost identiteta Windows Hello potvrdu identiteta lica.

 • Ažurira problem koji menja redosled pločica koje je prilagodio korisnik u "Start" meniju, čak i ako je raspored zaključan ili delimično zaključan.

 • Ažurira problem koji izaziva pojavljivanje sivog okvira kada pretražujete u okviru kontrolne table i istraživača datoteka.

 • Ažurira problem koji sprečava da traka za pretragu istraživača datoteka lepi sadržaj ostave pomoću desnog tastera miša (kliknite desnim tasterom miša).

 • Ažurira problem koji sprečava da traka za pretragu istraživača datoteka prima korisnički unos.

 • Ažurira problem zbog kog se tastatura na ekranu osetljivom na dodir zatvara kada izaberete bilo koji taster.

 • Ažurira problem zbog kojih igre za više igrača mogu da se ispune u režimu više igrača.

 • Ažurira problem koji ponekad izaziva grešku kada isključite fleš disk tipa USB tipa C.

 • Ažurira problem koji prikazuje netačne indikatore za datoteke van mreže i na mreži.

Poboljšanja i ispravke

Ova ispravka koja nije bezbednosna uključuje poboljšanja kvaliteta. Promene ključa uključuju:

 • Ovo verzija obuhvata sva poboljšanja iz verzije Windows 10 1903.

 • Rešava problem koji sprečava da traka za pretragu istraživača datoteka nalepi sadržaj ostave pomoću desnog tastera miša (kliknite desnim tasterom miša).

 • Rešava problem koji sprečava da traka za pretragu istraživača datoteka prima korisnički unos.

Ova ispravka koja nije bezbednosna uključuje poboljšanja kvaliteta. Promene ključa uključuju:

 • Poboljšava tačnost identiteta Windows Hello potvrdu identiteta lica.

 • Rešava problem sa Windows Mešovitom realnošću koji se javlja posle nadogradnje na novu verziju programa Microsoft Edge.

 • Rešava problem sa obaveštenjima o preuzimanju koja imaju više kartica kratkog trajanja i preusmeravanja.

 • Rešava problem koji menja redosled pločica koje je prilagodio korisnik u "Start" meniju, čak i ako je raspored zaključan ili delimično zaključan.

 • Rešava problem koji izaziva pojavljivanje sivog polja kada pretražujete u okviru kontrolne table i istraživača datoteka.

 • Rešava problem sa curenjem memorije uctfmon.exe do njega dođe kada osvežite aplikaciju koja ima okvir za uređivanje.

 • Rešava problem sa pouzdanošću tastature za klasične aplikacije na početnoj Windows Mešovita realnost.

 • Rešava problem koji, u nekim slučajevima, sprečava pojavljivanje trake jezika kada se korisnik prijavi u novu sesiju. To se dešava čak i ako je traka jezika ispravno konfigurisana.

 • Rešava problem zbog kog se tastatura na ekranu osetljivom na dodir zatvara kada izaberete bilo koji taster.

 • Rešava problem koji sprečava da upravljački programi za indirektni prikaz softvera budu potpisani sa više certifikata.

 • Rešava problem koji, u određenim slučajevima, uzrokuje da igre za računar sa više igrača ispune pozivnicu za igranje igre u režimu više igrača.

 • Rešava problem sa nepotpisanim programnim datotekama koje se neće pokrenuti kada je kontrola Windows zaštitnik aplikacije u režimu nadzora, ali će omogućiti pokretanje nepotpisanih slika.

 • Rešava problem koji izaziva proces podsajta usluge lokalnog autoriteta za bezbednost (LSASS) kada se prijavite pomoću ažuriranog glavnog korisničkog imena (UPN) (na primer, promena UserN@contoso.com u User.Name@contoso.com). Kôd greške je "0xc0000005 (STATUS_ACCESS_VIOLATION)."

 • Rešava problem koji ponekad izaziva grešku kada isključite fleš disk tipa USB tipa C.

 • Rešava problem sa stalnom virtuelnom privatnom mrežom (VPN) koji ne uklanja pravila tabele smernica za rezoluciju imena (NRPT) kada prekinete vezu.

 • Rešava problem zbog kojih konzola za upravljanje štampanjem može da prikaže greške u skriptama kada omogućite opciju Prošireni prikaz.

 • Rešava problem zbog kojih zaštitni zid Windows može da otpusti mrežni saobraćaj iz modernih aplikacija, kao što je Microsoft Edge, kada se povežete sa mrežom preduzeća pomoću virtuelne privatne mreže (VPN).

 • Rešava problem koji prikazuje netačne indikatore za datoteke van mreže i na mreži.

 • Rešava problem sa programomntdsutil.exekoji vas sprečava da premeštate datoteke Active Directory baza podataka. Greška je:"Premeštanje datoteke nije uspelo uz izvornu <original_full_db_path> i odredište <new_full_db_path> sa greškom 5 (Access je odbijen.)"

 • Rešava problem u kojem netdom.exe ispravno identifikuje pouzdane relacije kada se nekontrolisano delememiranje izričito omogući dodavanjem bitmask 0x800 u pouzdani objekat. Postavka bitmask je neophodna zbog bezbednosnih promena podrazumevanog ponašanja nekontrolisanih delegiranje u Windows ispravkama objavljenim 8. jula 2019. ili posle njih. Više informacija potražite u kb4490425i 6.1.6.7.9 trustAttributes.

 • Rešava problem sa procenom statusa kompatibilnosti Windows ekosystem kako bi se osigurala kompatibilnost aplikacija i uređaja za sve ispravke Windows.

 • Rešava problem koji može da izazove upravljački program za virtuelizaciju aplikacije (App-V) protok (appvstr.sys) do curenja kada omogućite režim Deljenog skladišta sadržaja (SCS).

 • Rešava problem koji oštećuje datoteku evidencije kada je jačina zvuka skladišta puna, a podaci se i dalje pišu u bazu podataka o tehnologiji Extensible Storage Engine (ESENT).

 • Rešava problem zbog kog refaktorski kôd prekida optimizaciju za pisanje metapodataka, što povećava logičke opise integriteta jačine zvuka (LVID).

 • Rešava problem sa vremenom izvršavanja poziva udaljene procedure (RPC) koji može izazvati curenje memorije. Kao rezultat toga, performanse se poništava, što izaziva visoku korišćenje CPU-a, sporost ili umanjivanje resursa.

Ako ste instalirali starije ispravke, samo nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu biće preuzete i instalirane na vašem uređaju.

Windows Poboljšanja ažuriranja

Microsoft je objavio ispravku direktno na sajtu Windows Update klijentu da biste poboljšali pouzdanost. Svi uređaji koji rade Windows 10 koji su konfigurisani da automatski primaju ispravke iz izdanja Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđeni najnoviju ispravku funkcije Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odložavanje Windows Ispravka za preduzeća. Ovo se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranje.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da nabavite ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka za servisiranje (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSUs poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublaživanje potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU datoteke. Opšte informacije o SSU-ovima potražite u temama Ažuriranje steka Servisiranje steka i Ažuriranja steka (SSU):Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4528759) biće vam automatski ponuđen. Da biste nabavili sami paket za najnoviji SSU, potražite ga u Microsoft Update katalogu.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupno

Sledeći korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Idite na Postavke > Ažuriranje & bezbednosne > Windows Ažuriraj. U oblasti Opcionalne dostupne ispravke pronaći ćete vezu za preuzimanje i instaliranje ispravke.

Katalog usluge Microsoft Update

Da

Da biste nabavili jedini paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update Catalog.

Windows Usluge ažuriranja servera (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod:Windows 10, verzija 1903 i novije verzije

Klasifikacija: Ispravke

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4532695. 

Napomišite Neke datoteke su zalutale i imaju oznaku "Nije primenljivo" u koloni "Verzija datoteke" CSV datoteke. To može dovesti do netačnih ili netačnih negativnih vrednosti prilikom korišćenja nekih alatki za otkrivanje skeniranja nezavisnih čitača da biste proverili valjanost građenja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×