Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

28.5.2019.

Verzija:

Verzija OS 15063.1839

Podsetnik: 12. marta i 9. aprila će biti dve poslednje Delta ispravke za Windows 10, verziju 1703. Bezbednosne i kvalitativne ispravke će i dalje biti dostupne putem ekspresnih i kompletnih kumulativnih paketa ispravki. Više informacija o ovoj promeni potražite na blogu.

Prekid usluge za Windows 10 u verziji 1703 je nastupio 8. oktobra 2018. Uređaji koji koriste izdanja Windows 10 Home, Pro, Pro for Workstation i IoT Core više neće primati mesečne bezbednosne i kvalitativne ispravke koje sadrže zaštitu od najnovijih bezbednosnih pretnji. Da biste nastavili da dobijate bezbednosne i kvalitativne ispravke, Microsoft preporučuje ažuriranje na najnoviju verziju operativnog sistema Windows 10.

VAŽNO: Izdanja Windows 10 Enterprise i Windows 10 Education dobijaju godinu dana dodatnog servisiranja bez ikakve naknade.

 

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

 • Rešavanje problema sa cirkularnim preusmeravanjem između programa Microsoft Edge i Internet Explorer 11.

 • Ažuriranje datoteke wininet.dll kako bi se sprečilo ponovno pravljenje kontrolnih sesija za File Transfer Protocol (FTP).

 • Rešavanje problema sa pravilnim podešavanjem znaka za razdvajanje datuma u japanskom formatu kratkog datuma. Više informacija potražite u ispravci KB4469068.

 • Ažuriranje informacija o vremenskoj zoni za Maroko.

 • Ažuriranje informacija o vremenskoj zoni za Palestinsku upravu.

 • Poboljšanje performansi vezanih za funkcije poređenja niski koje ne razlikuju mala i velika slova, kao što je _stricmp() u komponenti Universal C Runtime.

 • Rešavanje problema zbog kog Windows pokušava da obnovi Azure Active Directory (AAD) certifikate tokena kada nema veze sa internetom. Ovaj problem se javlja tokom AAD potvrde identiteta i usporava performanse aplikacija.

 • Rešavanje problema koji može da dovede do privremenog otkazivanja prijavljivanja uz KRB_AP_ERR_MODIFIED Kerberos u aplikacijama i uslugama koje su konfigurisane da koriste nalog usluge kojim upravlja grupa (GMSA). Ovaj problem se javlja posle automatskog ažuriranja lozinke naloga usluge.

 • Rešavanje problema koji sprečava prijavljivanje uz grešku „Korisničko ime ili lozinka nisu tačni“ kada koristite praznu lozinku i omogućen je Credential Guard Windows zaštitnika.

 • Rešavanje problema zbog kog Microsoft Office i druge aplikacije traže lozinku kada promenite lozinku korisničkog naloga. Ovaj problem se javlja u sistemima koji se pridruže na Azure Active Directory (AD).

 • Rešavanje problema sa opcijom BranchCache kada se distribuira u režimu keša. BranchCache može da zauzme više prostora na disku nego što je dodeljeno kešu za ponovno objavljivanje. Da bi se u potpunosti rešio problem, uređaji koji su premašili dodeljeni prostor na disku treba da isprazne BranchCache pomoću komande netsh branchcache flush.

 • Rešavanje problema koji može da dovede do Stop D1 greške kada povećate kapacitet radne memorije (RAM) procesora („dodavanje bez gašenja“) u virtuelnoj mašini.

 • Rešavanje problema sa opcijom scrollLeft u programu Internet Explorer.

 • Rešavanje problema koji dovodi prestanka prikazivanja <svg> elemenata.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaj će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Određene operacije, poput preimenovanja, koje obavljate na datotekama i fasciklama koje se nalaze na Deljenom volumenu klastera (CSV) možda neće uspeti zbog greške „STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)“. To se događa kada obavljate operaciju na čvoru vlasnika CSV-a iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od navedenog:

 • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

 • Obavite operaciju iz čvora koji nema vlasništvo nad CSV-om.

Microsoft radi na rešenju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Internet Explorer 11 se možda neće otvoriti ako nije postavljen ili je pogrešno oblikovan podrazumevani dobavljač pretrage.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4503279.

Može doći do problema prilikom povezivanja uređaja na neke uređaje na skladišnoj mreži (SAN) pomoću internet interfejsa za male računarske sisteme (iSCSI) nakon instaliranja ove ispravke. Možda ćete dobiti i grešku u odeljku sa evidencijom sistema u komponenti Prikazivač događaja sa ID-om događaja 43 iz iScsiPrt i opisom „Cilj nije odgovorio na vreme na zahtev za prijavljivanje.“

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4509476.

Posle instaliranja ove ispravke i ponovnog pokretanja, neki uređaji koji imaju omogućenu tehnologiju Hyper-V mogu da uđu u BitLocker režim oporavka i da dobiju grešku „0xC0210000“.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4507450.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem. Za više informacija pogledajte Servisne stek ispravke.

Ako koristite Windows Update, automatski će vam biti ponuđen najnoviji SSU (KB4500640). Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, izaberite Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i Proveri da li postoje ispravke.

Zaseban paket sa ovom ispravkom možete da preuzmete na veb sajtu Katalog Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4499162

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×