3. januar, 2017, ispravka za projekat 2013 (KB3141470)

Ovaj članak opisuje ažuriranje KB3141470 za Microsoft Project 2013, koji je objavljen na 3 januara 2017. Ova ispravka je je preduslov. Imajte na umu da se dopune za Microsoft Download Center odnosi Microsoft Installer (.msi)-zasnovan izdanje Office 2013. To se ne odnosi na Office 2013 Klikni i pokreni izdanja, kao što je Microsoft Office 365 kući. (Kako utvrditi?)

Poboljšanja i ispravke

Rešava sledeće probleme:

 • Pretpostavimo da sačuvate projekat koji je zahvaljujući osnovne linije podacima u XML formatu. Kada otvorite XML datoteku, zahvaljujući podacima osnovnih linija nije ispravna.

 • U projektu Professional, sada možete da dodate polje zaključano na prikaz zadatka da biste olakšali zadatke zatvaranja da biste ažurirali. U Microsoft Project Server, članovi tima moraju Projektni zadaci dodeljeni i oni prijavljuju svoj status (rad koji su izvršili) na ove zadatke. U nekim slučajevima, Menadžer projekata možda ćete želeti da zatvorite ove zadatke da biste ažurirali tako da članovi tima sprečava se podnošenje statusa, ali i dalje imaju vidljivost na zadatke. Da bi se to postiglo, prethodno direktor projekta morali uređivanje projekta u projektu Web aplikaciju i podesite polje zaključano na svoje zadatke u projektu. Kako bi se zaključavanje ili zatvorite zadataka da biste ažurirali, direktor projekta možete otvori svoj projekat Project Professional i umetnite polje zaključano u prikaz zadatka, gde oni mogu postavite vrijednost na da ili ne na odgovarajući način.

 • Kada međusobno zatvarate status ažuriranja u PWA, stvarni rad se dodaje neke zadatke neočekivano. Na primer, pretpostavimo da imate zadatak koji ima ukupno 35 sati rada i ažuriranje statusa je da primenite 9 sati. Kada pogledate rezultate u projektu Professional, će vam da je neočekivano dovršili zadatak. U međuvremenu, ukupan posao i stvarni rad povećao se za 400 sati.

 • Kada otvorite projekat iz SharePoint biblioteke dokumenata putem direktnog URL-a, projekat je otvoren je kao odjavljene iako na dokumenti moguće odjaviti pre nego što može da se uređuje? postavka omogućena.

 • Datum poslednje izmene u projektu Professional otvoren dijaloški okvir ne odražava trenutnu vremensku zonu. Na primer, vaša vremenska zona je Pacifik vremena (UTC-08:00) i datum poslednje izmene prikazuje 09:15, a ne u očekivanom 01:15.

 • Kada sačuvate osnova za izabrani zadatak, zadatak ili zadatak osnovne linije vrednosti može biti pogrešno sabrani da i prikazan na srodne resurse.

Kako da preuzmete i instalirate ispravku

Microsoft Update

Koristite da automatski preuzima i instalira ispravku.

Centar za preuzimanje

Ova ispravka je dostupna i za ručno preuzimanje i instalaciju sa lokacije Microsoft Download Center.

 • Download

 • Download

Ako niste sigurni kakva platforma (32-bitni ili 64-bitni) pokrećete, vidim Pored toga, pogledajte .

Microsoft je skenirala ovu datoteku protiv virusa pomoću najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima visoke bezbednosti koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Informacije o nadopuni

Preduslov

Da biste primijenili ovo ažuriranje, morate imati instaliran .

Informacije o ponovnom pokretanju

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što instalirate ovu ispravku.

Više informacija

Da biste utvrdili da li instalaciju sistema Office Klikni i pokreni ili sedištem MSI, slijedite ove korake:

 1. Pokrenite Microsoft Project 2013.

 2. U meniju datoteka izaberite stavku račun.

 3. Za Office 2013 Klikni i pokreni instalacije, prikazuje Opcije za ažuriranje stavke. Za MSI-bitne instalacije, Opcije za ažuriranje stavke nije prikazan.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×