30. avgust 2018. – KB4343891 (pregled mesečne zbirne ispravke)

Datum izdavanja::

Verzija:

30.8.2018.

Pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile deo ispravke KB4343898 (koja je objavljena 14. avgusta 2018.) kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešava probleme sa kodiranjem Bitkoin simbola.

  • Rešava problem zbog kog upisivanje TPM certifikata ne uspeva i daje evidenciju događaja u aplikaciji za izvor Microsoft-Windows-CertificateServicesClient-CertEnroll. Dva događaja koja su prijavljena su događaj sa ID-om 85 i događaja sa ID-om 13.

  • Rešen je problem zbog kog svchost.exe povremeno prestaje sa radom. Ovaj problem se javlja kada je usluga SessionEnv pokrenuta, što dovodi do delimičnog učitavanja konfiguracije korisnika tokom sesije udaljene radne površine.

  • Proširuje uslugu Key Management Service (KMS) da bi podržala predstojeća izdanja Windows 10 Enterprise LTSC za klijente i Windows Server. Za više informacija pogledajte KB4347075.

  • Rešava problem u pregledaču Internet Explorer 11 zbog kog može da se pojavi prazna stranica kod nekih preusmeravanja. Osim toga, ako otvorite lokaciju koja koristi Active Directory usluge za ujedinjavanje (AD FS) ili jedinstveno prijavljivanje (SSO), lokacija možda neće reagovati.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da koristite uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4343891.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×