Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

30.8.2018.

Verzija:

Verzija OS 17134.254

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem u Microsoft Foundation Class aplikacijama zbog kog aplikacije mogu da trepere.

 • Rešava problem gde se događajima izvedenim dodirom i mišem drugačije rukuje u Windows Presentation Foundation (WPF) aplikacijama koje imaju prozor za prozirnim prekrivajućim elementom.

 • Rešava problem sa pouzdanošću u aplikacijama koje imaju široko ugneđavanje prozora.

 • Rešava problem u biblioteci Universal CRT koji povremeno dovodi do toga da implementacija AMD64 specifična za FMOD daje netačan rezultat kada dobije vrlo velike upite. FMOD se često koristi za primenu operatora modula u JavaScript i Python implementacijama koje koriste Universal C Runtime.

 • Rešava problem u biblioteci Universal CRT koji dovodi do toga da funkcija _get_pgmptr() vrati praznu nisku.

 • Rešava problem u biblioteci Universal CRT koji dovodi do toga da funkcija isprint() vrati vrednost TRUE za karticu prilikom korišćenja C lokalnog standarda.

 • Rešava problem gde Microsoft Edge ili druge UWP aplikacije ne mogu da izvrše potvrdu identiteta klijenta kada je lični ključ uskladišten na uređaju koji koristi TPM 2.0.

 • Rešava problem koji je dovodio do toga da upisivanje ili obnavljanja certifikata na računaru ne uspe uz grešku „Pristup je odbijen” nakon instalacije ispravke iz aprila 2018. Ovaj problem se javlja i kada proces registratora ima manji ID procesa (PID) od svih drugih procesa izuzimajući SYSTEM.

 • Rešava problem prilikom kog se u pojedinim slučajevima dešifrovani podaci ne brišu iz memorije nakon okončanja operacije CAPI dešifrovanja.

 • Rešen je problem zbog kog Device Guard aplikacija PackageInspector.exe nije mogla da uključi sve datoteke neophodne za pravilno pokretanje aplikacije nakon izvršenja smernice za integritet koda.

 • Rešava problem zbog kog nisu svi mrežni štampači povezani kada se korisnik prijavi. Ključ HKEY_USERS\Korisnici\Štampači\Veze prikazuje ispravne mrežne štampače zahvaćenog korisnika; međutim, lista mrežnih štampača koja nedostaje iz ovog ključa registratora nije uneta ni u jednu aplikaciju, uključujući Microsoft beležnicu ili Uređaje i štampače. Štampači mogu nestati ili prestati da rade.

 • Rešen je problem koji sprečava štampanje u 64-bitnom operativnom sistemu kada 32-bitne aplikacije imitiraju druge korisnike (najčešće pozivanjem komande LogonUser). Ovaj problem se javlja nakon instaliranja mesečnih ispravki počev od KB4034681, koja je objavljena u avgustu 2017. Da biste rešili problem sa zahvaćenim aplikacijama, instalirajte ovu ispravku i uradite nešto od sledećeg:

Type: DWORD

Value1: 1     

 • Rešava problem koji prouzrokuje neuspešnu potvrdu identiteta EAP-TTLS (CHAP) za Wi-Fi ako korisnik sačuva informacije o akreditivima pre nego što potvrdi identitet.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da uređaji koji imaju omogućen 802.1x Extensible Authentication Protocol (EAP) nasumično prestaju sa radom dajući kôd zaustavljanja „0xD1 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL“. Ovaj problem se javlja kada se grupa kernel memorije ošteti. Padovi se obično dešavaju u procesu nwifi.sys.

 • Rešava problem koji može ukloni opciju Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) iz rezervacije nakon promene postavki za DHCP opseg.

 • Proširuje uslugu Key Management Service (KMS) da bi podržala predstojeća izdanja Windows 10 Enterprise LTSC za klijente i Windows Server. Za više informacija pogledajte KB4347075.

 • Rešava problem zbog kog Microsoft Edge ne uspeva da se pokrene prilikom korišćenja novog prozora u okruženju Application Guard.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim ranjivostima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke, Windows više ne prepoznaje sertifikat za razmenu ličnih informacija (PFX) korišćen za potvrdu identiteta za Wi-Fi ili VPN vezu. Kao rezultat toga, usluzi Microsoft Intune je potrebno više vremena za isporuku korisničkih profila jer ne prepoznaje da je potreban sertifikat nalazi na uređaju.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4464218.

Nakon instalacije pregleda zbirne kvalitativne ispravke za avgust ili ispravke za .NET Framework od 11. septembra 2018, kreiranje instance za SqlConnection može da izbaci izuzetak. Više informacija o ovom problemu potražite u sledećem članku Microsoft baze znanja:

4470809 Izuzetak pri kreiranju instance za SqlConnection u softveru .NET 4.6 i novijim verzijama nakon instaliranja ispravki za .NET Framework iz avgusta i septembra 2018.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4480976.

 

Preuzimanje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, izaberite stavke Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i izaberite Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4346783

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×