5. decembar 2018. – KB4469342 (verzija OS 17763.168)

Datum izdavanja::

Verzija:

5.12.2018.

Verzija OS 17763.168

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešen je problem u pregledaču Microsoft Edge koji se javljao pri korišćenju funkcije prevlačenja i otpuštanja za otpremanje datoteka sa Windows radne površine na veb lokaciju usluge za hostovanje datoteka, kao što je Microsoft OneDrive. U pojedinim scenarijima, datoteke u fasciklama nisu mogle da se otpreme, a korisniku se nisu prijavljivale greške na veb stranici.

 • Rešen je problem koji umanjuje performanse programa Internet Explorer kada koristite profile rominga ili ne koristite spisak kompatibilnosti korporacije Microsoft.

 • Rešen je problem sa ažuriranim informacijama o vremenskoj zoni za Fidži.

 • Rešeni su problemi sa promenama letnjeg računanja vremena za područje Maroka.

 • Rešeni su problemi sa promenama letnjeg računanja vremena za područje Rusije.

 • Rešen je problem zbog kog su postavke ekrana prestajale da rade prilikom prelaska u konfiguraciju sa više monitora.

 • Rešen je problem zbog kog se prikazuje crni ekran na određenim serverima kada se ekran budi iz stanja spavanja.

 • Rešen je problem sa velikim kašnjenjem prilikom snimanja fotografije pomoću aplikaciju „Kamera“ u određenim uslovima osvetljenja.

 • Rešen je problem koji sprečava reprodukciju sadržaja uživo na TV Hulu u pregledaču Microsoft Edge; umesto toga, pojavljuje se crni ekran.

 • Rešen je problem zbog kog Bluetooth® slušalice sa mikrofonom ne primaju ulaz zvučnog signala nakon nekoliko minuta slušanja.

 • Rešen je problem zbog kog se klizač osvetljenosti resetuje na 50% nakon ponovnog pokretanja uređaja.

 • Rešen je problem sa procesom proizvodnje OEM prilikom pokretanja komande sysprep /generalize.

 • Rešen je problem sa uslugom Microsoft Intune zbog kog se uređaji netačno označavaju kao neusklađeni zato što zaštitni zid prijavljuje status „Slabo“. Usled toga, zahvaćeni uređaji neće primati odobrenje usklađenosti na osnovu uslovnog pristupa i možda neće moći da pristupe korporativnim resursima, kao što je e-pošta.

 • Rešen je problem sa performansama aplikacije vSwitch na karticama mrežnog interfejsa (NIC) koje ne podržavaju veliko rasterećenje u slanju (LSO) i rasterećenje kontrolnog zbira (CSO).

 • Ažurirane su smernice za Wi-Fi u vezi sa filtriranjem identifikatora skupa usluga (SSID) kako bi se izbeglo filtriranje Wi-Fi Direct uređaja.

 • Rešen je problem zbog kog rasman.exe prestaje da se odaziva.

 • Rešen je problem zbog kog regedit.exe ne uspeva da doda završni deo sa dve nule u REG_MULTI_SZ vrednosti u Windows registratoru. Nedostajući završni deo može da onemogući usluge i aplikacije da pročitaju REG_MULTI_SZ vrednosti koje regedit.exe dodaje nakon instaliranja operativnog sistema.

 • Rešen je problem sa vidljivošću funkcije RemoteApp zbog kog glavni prozor može da nestane dok korisnik ne klikne na ekran.

 • Rešen je problem koji neke korisnike sprečava da podese podrazumevane vrednosti Win32 programa u određenim kombinacijama aplikacija i tipa datoteke putem komande Otvoripomoću… ili izborom stavki Postavke > Aplikacije > Podrazumevane aplikacije.

 • Rešen je problem zbog kog mapirani diskovi možda neće uspeti da se povežu nakon pokretanja i prijave na Windows uređaj.

 • Rešava problem vezan za Hyper-V koji prouzrokuje ponovno pokretanje ili neuspeh pri pokretanju AMD, što dovodi do neuspelog HLK certifikata.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke, korisnici možda neće moći da koriste traku za traženje u programu Windows Media Player kada reprodukuju određene datoteke. Ovaj problem ne utiče na normalnu reprodukciju.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4471332.

nVidia je obavestio korporaciju Microsoft o problemu kada Microsoft Edge može da otkaže ili prestane da se odaziva tokom reprodukcije video zapisa. Ovaj problem javlja nakon ispravke nVidia upravljačkog programa.  

nVidia je objavio ispravljeni upravljački program kako bi rešio ovaj problem. Sledite uputstva koja se nalaze u članku podrške kompanije nVidia.

 

Preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem. Za više informacija pogledajte Servisne stek ispravke.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4470788) će biti automatski ponuđen. Da biste nabavili zaseban paket za najnoviji SSU, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, izaberite Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4469342

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×