Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku za Microsoft Office iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Najnovije ispravke za verzije sistema Office koje koriste Windows Installer (MSI)

Primetio

Ispravka 4011042 za Microsoft Outlook 2010 koja je objavljena 5 jula 2017, nije dostupna. Ispravka koja je opisana u članku dostupna je instaliranjem ispravke 2956078 (Opis bezbednosne ispravke za Outlook 2010: juli 27, 2017).

 

Poznati problemi

Ako je stavka periodičnih kalendara (sastanak ili zakazana obaveza) koja sadrži priloge u programu Outlook 2010, Outlook 2010 može da se sruši kada otvorite ponavljanje stavke koja se ponavlja. Ako koristite stavke periodičnih kalendara koje imaju priloge i morate da pristupite pojedinačnim događajima, trebalo bi da deinstalirate ovu ispravku i koristite rešenja koja su navedena u Outlook poznatim temama u junu 2017 bezbednosne ispravke dok ne bude dostupna nova ispravka. Ako ne morate da pristupite pojedinačnim događajima, možete uspešno da otvorite periodičnu seriju bez pada. Ovo je rešenje dok ne bude dostupna ispravka za ovaj problem.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka rešava sledeće probleme sa prilozima koji su zabeleženi posle objavljivanja juna ažuriranja. Pogledajte Outlook poznate probleme u junu 2017 bezbednosne ispravke za više informacija.

Problem 1

Kada otvorite prilog čije ime datoteke sadrži tri tačke (...) ili znak uzvika (!), datoteke će biti blokirane i primićete poruku upozorenja.

2. problem

Ako e-poruka sadrži priloženu e-poruku, a u temi priložene e-poruke nalazi se nebezbedna oznaka tipa datoteke (kao što je navedeno u blokiranim prilozima na Veb stranici programa Outlook ), prilog e-pošte je blokiran za primaoce.

3. problem

Dobijate poruku o grešci kada otvarate priloge u e-poruci, kontaktu ili zadatku koji je oblikovan kao obogaćeni tekst.

Reference

Saznajte više o standardnoj terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

TechCenter Office sistema sadrži najnovije administrativne dopune i strateške resurse za primenu za sve verzije sistema Office.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×