Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

9.2.2021.

Verzija:

Samo bezbednost

VAŽNOProverite da   li ste instalirali neophodne ispravke navedene u članku Kako da dobijete ovo ažuriranje pre nego što instalirate ovu ispravku. 

Klijenti koji su kupili proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalne verzije ovog OS moraju da slede procedure u KB4522133 da bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške u 2020. Više informacija o ESU i izdanjima podržavaju potražite u članku KB4497181

Zato što su ESU dostupni kao odvojeni MJ za svaku od godina u kojima se nude (2020, 2021 i 2022) – i zato što ESU može da se kupuje samo u određenim 12-mesečnim periodima– morate zasebno da kupite drugu godinu ESU pokrivenosti i aktivirate novi ključ na svakom primenljivom uređaju za uređaje da biste nastavili da primate bezbednosne ispravke u 2021.

Ako vaša organizacija nije kupila prvu godišnju ESU pokrivenosti, morate da kupite dve godine 1 i godinu 2 ESU za primenljive Windows 7 ili Windows servere uređaje pre nego što instalirate i aktivirate broj 2 tipki godine da biste primili ispravke. Koraci za Instaliranje, aktiviranje i primena Esusa su isti za pokrivanje za prvu i drugu godinu. Više informacija potražite u članku sticanje proširenih bezbednosnih ispravki za odgovarajuće Windows uređaje za proces količinskog licenciranja i Kupovina operativnog sistema Windows 7 Esus kao dobavljača rešenja u oblaku za CSP proces. Za ugrađene uređaje, obratite se proizvođaču originalne opreme (OEM).

Više informacija potražite na blogu ESU year 2.

VAŽNO WSUS skener taksija će i dalje biti dostupni za Windows Server 2008 SP2. Ako imate podskup uređaja koji imaju ovaj operativni sistem bez tima, oni mogu da se pokažu kao da nisu usaglašeni u upravljanju zakrpom i za usaglašenost.

Poboljšanja i ispravke

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene su:

  • Dodaje istorijske ispravke i ispravke za palestinsku nadležnost (DST) za istorijsko vreme.

  • Rešava problem sa nemaиkim prevodima centralnog Evropskog vremena.

  • Bezbednosne ispravke za Windows App platforma i okvire, Windows Core umrežavanja i Windows hibridni oblak umrežavanja.

Za više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivosti, pogledajte novu Veb lokaciju vodiča za bezbednost .

Poznati problemi u ovoj ispravci

Zimo

Privremeno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke i ponovnog pokretanja uređaja, možda ćete dobiti grešku "nije moguće konfigurisati Windows ispravke. Vraćanje promena. Nemojte da isključite računar ", a ispravka može da se prikaže kao da nije uspela u istoriji ažuriranja.

To se očekuje u sledećim okolnostima:

  • Ako instalirate ovu ispravku na uređaju koji radi pod operativnim sistemom koje nije podržano za ESU. Za kompletnu listu izdanja koja su podržana, pogledajte KB4497181.

  • Ako nemate instaliran i aktiviran ključ programskog dodatka za ESU MAK.

Ako ste kupili ESU ključ i nailazite na ovaj problem, proverite da li ste zatvorili sve preduslove i da li je ključ aktiviran. Informacije o aktivaciji potražite u ovom blogu . Za informacije o preduslove pogledajte odeljak "kako da dobijete ovu ispravku" u ovom članku.

Neke operacije, kao što je preimenovanje, koje obavljate na datotekama ili fasciklama koje se nalaze na deljenoj jačini klastera (csv) možda neće uspeti, "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". Do toga dolazi kada obavljate operaciju na čvoru vlasnika CSV iz procesa koji nema privilegiju administratora.

Uradite nešto od sledećeg:

  • Obavite operaciju iz procesa koji ima privilegiju administratora.

  • Izvrљite operaciju iz čvora koja nema CSV vlasništvo.

Microsoft radi na rezoluciji i obezbediće ispravku u narednom izdanju.

Kako da dobijete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

VAŽNO Klijenti koji su kupili proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalne verzije ovog OS moraju da slede procedure u KB4522133 da bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške u 2020.

Više informacija o ESU i izdanjima je podržano potražite u članku KB4497181.

Preduslovi

Morate da instalirate ispravke navedene ispod i ponovo da pokrenete uređaj pre nego što instalirate najnoviju zbirnu vrednost. Instaliranje ovih ispravki poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja i ublažava potencijalne probleme prilikom instaliranja zbirne vrednosti i primene Microsoft bezbednosnih ispravki.

  1. 2019 za servisno ažuriranje steka (SSU) (KB4493730). Da biste dobili samostalni paket za ove SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog. Ova ispravka je neophodna za instaliranje ispravki koje su potpisane samo SHA-2 potpise.

  2. Najnovija SHA-2 ispravka (KB4474419) objavljena je 2019 8. Ako koristite Windows Update, najnovija SHA-2 ispravka će vam automatski biti ponuđena. Ova ispravka je neophodna za instaliranje ispravki koje su potpisane samo SHA-2 potpise. Više informacija o SHA-2 ispravkama potražite u članku 2019 za Sha-2 zahtevi za potpisivanje kodom za Windows i WSUS.

  3. Paket produženih bezbednosnih ispravki (ESU) za licenciranje (KB4538484) ili ispravku za produžene bezbednosne ispravke (ESU) za pripremu licenciranja (KB4575904). ESU pripremni paket za licenciranje će vam biti ponuđen sa usluge WSUS. Da biste dobili samostalni paket za edalu za pripremu za licenciranje, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog.

Nakon instaliranja gorenavedenih stavki, preporučujemo da instalirate najnoviju SSU (KB4580971). Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU će vam automatski ponuditi ako ste ESU klijent. Da biste dobili samostalni paket za najnovije SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog. Za opšte informacije o slamu, pogledajte članak servisiranje ispravki steka i servisno ažuriranje STEKA (ssu): najčešća pitanja.

PODSETIM Ako koristite ispravke samo za bezbednost, moraćete da instalirate sve ispravke samo za prethodne bezbednosti i najnoviju kumulativnu ispravku za Internet Explorer (KB4586768).

Instaliranje ove ispravke

Kanal za otpust

Naj

Sledeći stepenik

Windows Update i Microsoft Update

ne

Pogledajte preostale opcije.

Microsoft Update katalog

Daa

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na KB4601366 Veb lokaciju.

Windows Server Update Services (WSUS)

Daa

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa programom WSUS ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows Server 2008 servisni paket 2

Klasifikacija: bezbednosne ispravke

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4601366.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×