Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

8.8.2017.

Verzija:

verzija OS 14393.1593

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem zbog kog su se aplikacije povremeno pokretale sa ivicom kada je uređaj u režimu tablet računara.

  • Rešen je problem koji se javio u junskoj ispravci usled kog neke aplikacije nisu mogle da se pokrenu kada bi uređaj nastavio sa radom iz režima povezanog stanja pripravnosti.

  • Bezbednosne ispravke za Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, komponentu Microsoft Windows Search,Microsoft Windows PDF biblioteku, Internet Explorer, Microsoft Scripting Engine, upravljački program za sistem datoteka uobičajene evidencije, Windows Server, Windows Hyper-V i mašinu za bazu podataka Microsoft JET.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

„Istorija ispravki” ne navodi prethodno instalirane ispravke.

Alternativno, da biste videli koje kvalitativne ispravke su primenjene, idite do liste tako što ćete izabrati stavke Kontrolna tabla -> Programi -> „Prikaži instalirane ispravke”

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4039396. Ispravka KB4039396 neće vratiti u prethodno stanje izgubljenu istoriju ažuriranja ili izgubljene sakrivene ispravke. Međutim, možete da instalirate ispravku KB4039396 umesto ove ispravke a da ne dođe do ovih simptoma.

Ispravke koje su prethodno sakrivene mogu biti ponuđene nakon instaliranja ove ispravke.

Ispravke koje su prethodno sakrivene mogu se sakriti ponovo.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4039396. Ispravka KB4039396 neće vratiti u prethodno stanje izgubljenu istoriju ažuriranja ili izgubljene sakrivene ispravke. Međutim, možete da instalirate ispravku KB4039396 umesto ove ispravke a da ne dođe do ovih simptoma.

WSUS serveri će pokazivati povećanu potrošnju CPU jedinice, memorije i mreže kada Windows Update klijenti izvršavaju prvo skeniranje nakon instalacije ispravke KB4034658.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4039396. Kod korisnika koji su instalirali ispravku KB4034658 bez instaliranja ispravke KB4039396 će se i dalje obavljati skeniranje čitavog računara.

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4034658.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×