8. avgust 2017. – KB4034660 (verzija OS 10586.1045)

Datum izdavanja::

Verzija:

8.8.2017.

verzija OS 10586.1045

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem zbog kog primena aplikacije ne uspeva kada se aplikacija primenjuje na uređaj kojim upravlja AppLocker.

  • Rešen je problem koji se javio u junskoj ispravci usled kog neke aplikacije nisu mogle da se pokrenu kada bi uređaj nastavio sa radom iz režima povezanog stanja pripravnosti.

  • Bezbednosne ispravke za Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, komponentu Microsoft Graphics, komponentu Microsoft Windows Search, Microsoft Windows PDF biblioteku, Microsoft Edge, Internet Explorer, Microsoft Scripting Engine, Windows Server, upravljački program za sistem datoteka uobičajene evidencije, Windows Hyper-V i mašinu za bazu podataka Microsoft JET.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke

Poboljšanja klijenta za Windows Update

Microsoft će objaviti ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti usluge Windows Update. Ona će biti ponuđena samo uređajima na kojima nisu instalirane najnovije ispravke i koji trenutno nisu upravljani (npr. pridruženi na domen).

 

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4034660.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×