Sadržaj
×

Datum izdanja:

8.8.2017.

Verzija:

mesečna zbirna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4025335(koja je objavljena 18. jula 2017) i kojom su rešeni sledeći problemi:

  • Rešen je problem usled kog je LUN veza primljena nakon dodele bafera tokom iSCSI prikupljanja statistike prepunila bafer i prouzrokovala grešku 0x19. U predstojećem izdanju ćemo rešiti problem sa korisničkim interfejsom koji sakriva iSCSI ciljeve.

  • Bezbednosne ispravke za Windows Server, komponentu Microsoft Windows Search, Internet Explorer, upravljački program za upravljač volumenima, upravljački program za sistem datoteka uobičajene evidencije, Microsoft Windows PDF biblioteku, mašinu za bazu podataka Microsoft JET, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada i Windows Hyper-V.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Moguće je otkazivanje NPS potvrde identiteta, zbog čega bežični klijenti možda neće moći da se povežu.

Na serveru podesite vrednost 0 za sledeći DWORD ključ registratora: SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\13\DisableEndEntityClientCertCheck

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4034681.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×