Srodne teme
×

Datum izdanja:

8.5.2018.

Verzija:

samo bezbednosna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem koji može da dovede do curenja memorije na SMB serverima nakon instalacije ispravke KB4056897 ili bilo koje druge nedavne mesečne ispravke. Ovo curenje može da se desi kada zahtevana putanja prelazi preko simboličke veze, tačke postavljanja ili ukrštanja direktorijuma, a ključ registratora ima postavljenu vrednost 1: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\LanManServer\Parameters\EnableEcp

  • Rešen je problem koji može da dovede do greške prilikom povezivanja sa serverom udaljene radne površine. Više informacija potražite na stranici CredSSP ispravke za CVE-2018-0886.

  • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer, aplikacije za Windows, Windows jezgro, komponentu Microsoft Graphics, Windows Storage i sisteme datoteka, HTML pomoć i Windows Hyper-V.

Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

 

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Greška zaustavljanja se javlja na računarima koji ne podržavaju protok proširenja 2 (SSE2) jednostruke instrukcije, višestrukih podataka (SIMD).

Nadogradite svoje računare procesorom koji podržava SSE2 ili virtuelizujte te računare.

Preuzimanje ove ispravke

Ispravka je dostupna za instalaciju putem usluge WSUS. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4103712.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×