Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

8.5.2018.

Verzija:

verzija OS 16299.431

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Otklonjena je ranjivost obelodanjivanja informacija u Windows jezgru. Ova ranjivost je dokumentovana u CVE-2018-8141. Važi samo za operativne sistema Windows 10 u verziji 1709 i Windows Server u verziji 1709 (Server Core).

 • Rešen je problem u programu Internet Explorer koji može da dovede do neuspešne komunikacije između veb izvršilaca u određenim asinhronim scenarijima koji uključuju više poseta veb stranici.

 • Ažurirani su Internet Explorer i Microsoft Edge tako da u pojedinim scenarijima poštuju zastavicu za prethodno učitavanje video zapisa.

 • Rešen je problem na AMD platformama koji dovodi do povremenog gubitka funkcionalnosti USB porta nakon izlaska iz stanja hibernacije (S4).

 • Povećana je minimalna dužina lozinke korisničkog naloga u smernicama grupe sa 14 na 20 znakova.

 • Rešen je problem sa ispravkom za Windows servisiranje iz aprila 2018. zbog kog su App-V Skripte (korisničke skripte) prestajale sa radom.

 • Rešen je problem koji sprečava korisnike da pravilno otkucaju Hangul pomoću Microsoft uređivača načina unosa (IME) za korejski jezik u aplikaciji Microsoft Word na mreži.

 • Rešen je problem koji sprečava korisnike da izaberu Microsoft programski dodatak na drugom monitoru.

 • Rešen je poznati problem u ispravci KB4093105 koji može da dovede do prikazivanja poruke „Nismo mogli da preuzmemo softver Windows Mixed Reality“ na nekim uređajima koji koriste Windows 10 Mixed Reality.

 • Rešen je problem koji može da dovede do greške prilikom povezivanja sa serverom udaljene radne površine. Više informacija potražite na stranici CredSSP ispravke za CVE-2018-0886.

 • Bezbednosne ispravke za Microsoft Edge, Internet Explorer, Microsoft Scripting Engine, Windows platformu i radne okvire za aplikacije, Device Guard, Windows jezgro, komponentu Microsoft Graphics, Windows Storage i sisteme datoteka, Windows Hyper-V, Windows virtuelizaciju i jezgro, HTML pomoć i Windows Server.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Neke platforme koje nisu na engleskom mogu da prikažu sledeću nisku na engleskom umesto na lokalnom jeziku: „Čitanje zakazanih zadataka iz datoteke nije podržano u režimu na ovom jeziku“. Ova greška se pojavljuje kada pokušate da čitate zakazane zadatke koje ste napravili i kada je omogućen Device Guard.

Microsoft radi na rešenju problema i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Važno Kada instalirate i servisnu stek ispravku (SSU) (KB4131372) i najnoviju kumulativnu ispravku (LCU) iz Kataloga Microsoft Update, instalirajte SSU pre nego što instalirate LCU.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4103727

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×