8. maj 2018. – KB4103731 (verzija OS 15063.1088)

Datum izdavanja::

Verzija:

8.5.2018.

verzija OS 15063.1088

Napomena Ovo izdanje takođe sadrži ispravke za Windows 10 Mobile (u verziji OS 15063.1088) u izdanju od 8. maja 2018.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem u programu Internet Explorer koji može da dovede do neuspešne komunikacije između veb izvršilaca u određenim asinhronim scenarijima koji uključuju više poseta veb stranici.

  • Ažurirani su Internet Explorer i Microsoft Edge tako da u pojedinim scenarijima poštuju zastavicu za prethodno učitavanje video zapisa.

  • Rešen je problem sa ispravkom za Windows servisiranje iz aprila 2018. zbog kog su App-V Skripte (korisničke skripte) prestajale sa radom.

  • Rešen je problem koji sprečava korisnike da pravilno otkucaju Hangul pomoću Microsoft uređivača načina unosa (IME) za korejski jezik u aplikaciji Microsoft Word na mreži.

  • Rešen je problem koji sprečava korisnike da izaberu Microsoft programski dodatak na drugom monitoru.

  • Rešen je problem koji može da dovede do greške prilikom povezivanja sa serverom udaljene radne površine. Više informacija potražite na stranici CredSSP ispravke za CVE-2018-0886.

  • Bezbednosne ispravke za Microsoft Edge, Internet Explorer, Microsoft Scripting Engine, Windows platformu i radne okvire za aplikacije, Device Guard, Windows jezgro, komponentu Microsoft Graphics, Windows Storage i sisteme datoteka, Windows Hyper-V, HTML pomoć i Windows Server.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4103731

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×