Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

9.2.2021.

Verzija:

Mesečna zbirna vrednost

VAŽNO Adobe Flash igrač izašao je iz podrške 2020 31. Više informacija potražite u članku Adobe Flash kraj podrške za 31.2020. Fleš sadržaj će biti blokiran od pokretanja u Flash playeru počevši od 12 januara 2021. Više informacija potražite u članku programski prikaz Adobe Flash PLAYOL opšte informacije.

VAŽNO Windows Server 2012 je dostigao glavni sistem podrške i sada je u produženoj podršci. Počevši od jula 2020, više neće biti opcionalna izdanja (poznato kao C ili D) za ovaj operativni sistem. Operativni sistemi u okviru proširene podrške imaju samo kumulativne mesečne bezbednosne ispravke (poznate i kao "B" ili ažuriranje u utorak.

Informacije o različitim tipovima Windows ispravki, na primer kritičnim, bezbednosnim, upravljačkim programom, servisnim paketima i tako dalje potražite u sledećem članku. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuistorije ažuriranja za Windows Server 2012 Update.

Poboljšanja i ispravke

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja i ispravke koje su bili deo ažuriranja KB4598278 (izdato prethodno januar 12, 2021) i odnosi se na sledeće probleme:

  • Omogućava administratorima da onemogućavaju samostalni Internet Explorer kroz smernice grupe dok se IE režim koristi u usluzi Microsoft Edge.

  • Dodaje istorijske ispravke i ispravke za palestinsku nadležnost (DST) za istorijsko vreme.

  • Rešava problem sa nemaиkim prevodima centralnog Evropskog vremena.

  • Ažurira podizanje ranjivosti privilegija na Netlogon (cve-2020-1472) da biste omogućili režim sprovođenja. Više detalja potražite u članku cve-2020-1472 i Kako da upravljate promenama u vezama bezbedne televizije Netlogon POVEZANIM sa cve-2020-1472.

  • Bezbednosne ispravke za Windows App platforma i okvire, Windows Core umrežavanje, Windows hibridni oblak umrežavanja i Windows periferni uređaji.

Za više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivosti, pogledajte novu Veb lokaciju vodiča za bezbednost .

Poznati problemi u ovoj ispravci

Zimo

Privremeno rešenje

Neke operacije, kao što je preimenovanje, koje obavljate na datotekama ili fasciklama koje se nalaze na deljenoj jačini klastera (csv) možda neće uspeti, "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". Do toga dolazi kada obavljate operaciju na čvoru vlasnika CSV iz procesa koji nema privilegiju administratora.

Uradite nešto od sledećeg:

  • Obavite operaciju iz procesa koji ima privilegiju administratora.

  • Izvrљite operaciju iz čvora koja nema CSV vlasništvo.

Microsoft radi na rezoluciji i obezbediće ispravku u narednom izdanju.

Kako da dobijete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Preporučuje se da na operativni sistem instalirate najnoviju ispravku steka paketa (SSU) pre nego što instalirate najnoviju zbirnu vrednost. Lose poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublažavanje potencijalnih problema prilikom instaliranja zbirne vrednosti i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Za opšte informacije o slamu, pogledajte članak servisiranje ispravki steka i servisno ažuriranje STEKA (ssu): najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4566426) će vam se automatski ponuditi. Da biste dobili samostalni paket za najnovije SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog

Instaliranje ove ispravke

Kanal za otpust

Naj

Sledeći stepenik

Windows Update i Microsoft Update

Daa

Nitko. Ovo ažuriranje će se automatski preuzeti i instalirati iz usluge Windows Update.

Microsoft Update katalog

Daa

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Windows Server Update Services (WSUS)

Daa

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa programom WSUS ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows Server 2012, Windows ugrađen 8 standard

Klasifikacija: bezbednosne ispravke

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci preuzmite informacije o datoteci za ažuriranje 4601348.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×