Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

9.5.2017.

Verzija:

samo bezbednosna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Ažuriran je API Windows Cryptography kojim se prevazilazi zastareli SHA-1 za SSL/TLS potvrdu identiteta servera,, uključujući i programe Microsoft Edge i Internet Explorer 11. Više informacija potražite u okviru preporuke 4010323.

  • Bezbednosne ispravke za komponentu Microsoft Graphics, Microsoft Windows DNS, Windows COM, Windows Server i jezgro operativnog sistema Windows.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Više informacija

  • Ova samo bezbednosna kvalitativna ispravka ne sadrži bezbednosne popravke za Internet Explorer. Da biste nabavili bezbednosne popravke za Internet Explorer, takođe bi trebalo da instalirate kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer – KB4018271. Imajte u vidu da bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka sadrži bezbednosne ispravke za Internet Explorer.

  • Ako koristite druge procese za upravljanje ažuriranjem, u koje ne spada Windows Update, i automatski odobrite sve klasifikacije bezbednosnih ispravki za primenu, primeniće se ova samo bezbednosna kvalitativna ispravka iz maja 2017. – KB4019213, te bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka iz maja 2017. – KB4019215 i kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer – KB4018271. Preporučujemo da pregledate pravila za primenu ispravki da biste se uverili da su primenjene željene ispravke.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×