Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

9.5.2017.

Verzija:

samo bezbednosna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Bezbednosne ispravke za komponentu Microsoft Graphics, Windows COM, Windows Server, jezgro operativnog sistema Windows i DNS operativnog sistema Microsoft Windows.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

 

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Više informacija

  • Ova samo bezbednosna kvalitativna ispravka ne sadrži bezbednosne popravke za Internet Explorer. Da biste nabavili bezbednosne popravke za Internet Explorer, takođe bi trebalo da instalirate kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer – KB4018271. Imajte u vidu da bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka sadrži bezbednosne ispravke za Internet Explorer.

  • Ako koristite druge procese za upravljanje ažuriranjem, u koje ne spada Windows Update, i automatski odobrite sve klasifikacije bezbednosnih ispravki za primenu, primeniće se ova samo bezbednosna kvalitativna ispravka iz maja 2017. – KB4019214, bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka iz aprila 2017. – KB4019216 i kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer – KB4018271. Preporučujemo da pregledate pravila za primenu ispravki da biste se uverili da su primenjene željene ispravke.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×