Srodne teme
×

Datum izdanja:

9.5.2017.

Verzija:

mesečna zbirna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4015552 (koja je objavljena 18. aprila 2017.) i koja takođe otklanja sledeće:

  • Rešen je problem zbog kog su nakon instalacije bezbednosne ispravke KB4015549, aplikacije koje koriste msado15.dll prestajale da rade.

  • Stranica nove kartice u programu Internet Explorer 11 ažurirana je integrisanim feedom sa vestima.

  • Zastareli SHA-1 Microsoft Edge i Internet Explorer 11 za SSL/TLS potvrdu identiteta servera. Više informacija potražite u okviru preporuke 4010323.

  • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer, komponentu Microsoft Graphics, Windows COM, Microsoft ActiveX, Windows Server, jezgro operativnog sistema Windows i Microsoft Windows DNS.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Ako računar koristi AMD Carrizo DDR4 procesor, instalacija ove ispravke će blokirati preuzimanje i instalaciju predstojećih ispravki za Windows.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4022719.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Više informacija

  • Bezbednosne popravke koje su uključene u ovu bezbednosnu mesečnu kvalitativnu zbirnu ispravku, KB4019264, takođe su uključene u samo bezbednosnu kvalitativnu ispravku iz maja 2017, KB4019263, osim bezbednosnih popravki za Internet Explorer. Umesto toga, one su uključene u kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer – KB4018271. Ako instalirate ovu bezbednosnu mesečnu kvalitativnu zbirnu ispravku iz maja 2017. ili kombinaciju samo bezbednosne kvalitativne ispravke iz maja 2017. i kumulativne bezbednosne ispravke za Internet Explorer, ujedno ćete instalirati sve bezbednosne popravke navedene ovde. Ova bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka takođe sadrži poboljšanja i popravke iz prethodnih mesečnih zbirnih ispravki.

  • Ako koristite druge procese za upravljanje ažuriranjem, u koje ne spada Windows Update, i automatski odobrite sve klasifikacije bezbednosnih ispravki za primenu, primeniće se bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka iz maja 2017. – KB4019264, samo bezbednosna kvalitativna ispravka iz maja 2017. – KB4019263 i kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer – KB4018271. Preporučujemo da pregledate pravila za primenu ispravki da biste se uverili da su primenjene željene ispravke.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×