Simptome

Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010 klijenti kojima upravlja System Center Configuration Manager 2007 mogu se pojaviti u kolekciji statusa primene "Zasićeno" kada se ispravka platforme za borbu protiv malvera instalira putem usluge Microsoft Update.

Izazvati

Kolekcija "Zakucano" proverava verziju stavke "Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010 Server Management" u članku Dodavanje ili uklanjanje podataka programa. Ove podatke ne ažuriraju ispravke platforme za borbu protiv malvera koje su objavljene usluzi Microsoft Update.

Kada se primeni hitna ispravka, kolekcija će umesto toga proveriti verziju stavke "Microsoft Forefront Endpoint Protection" u podacima "Dodavanje ili uklanjanje programa".

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od Microsoft podrške. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili za kreiranje posebnog zahteva za uslugu potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support

Napomena Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Ne postoje preduslovi za instaliranje ove hitne ispravke.

Ponovno pokretanje zahtevaMorate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovu hitnu ispravku.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje nijednu prethodno izdatu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom (SAD) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se u lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom predmerom za štednju vremena (DST). Pored toga, datum i vreme mogu da se promene kada izvršite određene operacije nad datotekama.

Za verziju sistema Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010 zasnovanu na x86-bitnoj verziji sistema Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010 Serve

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Commonsetuputils.dll

2.1.1116.117

68,264

30-jun-2011

10:50

x86

Fepregistrator.exe

2.1.1116.117

121,512

30-jun-2011

10:50

x86


Za verziju sistema Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010 Server zasnovanu na x64 procesoru

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Commonsetuputils.dll

2.1.1116.117

68,264

30-jun-2011

10:50

x86

Fepregistrator.exe

2.1.1116.117

121,512

30-jun-2011

10:50

x86

Više informacija

Dodatne informacije o ispravkama platforme Endpoint Protection potražite u sledećem unosu Microsoft TechNet bloga:

Ispravke platforme za borbu protiv malvera za Forefront Endpoint Protection / System Center Endpoint Protection biće objavljene u usluzi Microsoft Update

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×