Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Ako pokušavate da ažurirate na Windows 10, verziju 2004, možete naići na odlaganje ažuriranja zbog kompatibilnosti i primiti poruku: „Potrebno je da prilagodite postavke računara pre nadogradnje na najnoviju verziju sistema Windows 10. Isključite zaštitu integriteta memorije da biste nastavili.“

HVCI safeguard hold screenshot

Uzrok

Nekompatibilnost se nalazi sa određenim upravljačkim programima za prikaz i operativnom sistemu Windows 10, verzija 2004 kada se omogući zaštita integriteta memorije.

Da bismo zaštitili vaše iskustvo ažuriranja, na ovim uređajima smo primenili zadržavanje kompatibilnosti od instaliranja ili ponude operativnog sistema Windows 10, verzija 2004.

Zaobilazno rešenje

Da biste ažurirali na Windows 10, verziju 2004 sa omogućenim integritetom memorije, moraćete da ažurirate upravljačke programe za prikaz.  Ažurirani upravljački programi su možda dostupni u usluzi Windows Update.  Više informacija potražite u članku Ažuriranje operativnog sistema Windows 10.  Ako i dalje dobijate zaštitnu meru, moraćete da proverite sa proizvođačem uređaja za ažurirane upravljačke programe za prikaz (ponekad se naziva video upravljačkim programima).

Ako ne možete da ažurirate upravljačke programe za prikaz, moraćete da isključite integritet memorije da biste mogli da ažurirate Windows 10, verziju 2004.

  1. Idite na stranicu Izolacija jezgra u Windows bezbednosti.

  2. Isključite postavku Integritet memorije . Moraćete ponovo da pokrenete računar da bi se promene primenile.

 

Napomena

Integritet memorije je bezbednosna funkcija koja je podrazumevano isključena.  Ako je omogućena na uređaju, omogućio ju je korisnik ili IT administrator.  Trebalo bi da imate ove faktore u vidu kada onemogućite ovu funkciju.  Ako vam je funkciju omogućio IT administrator u organizaciji, možda nemate dozvolu da je onemogućite.

Naredni koraci

Radimo na rešenju problema i dostavićemo ispravku u predstojećem izdanju.

Napomena Preporučujemo da ne pokušavate da obavite ručno ažuriranje pomoću dugmeta Ažuriraj odmah ili alatke za kreiranje medijuma sve dok se problem ne otkloni.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×