Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ispravka za Outlook 2016 3. maja 2016. omogućava administratorima da podese dodatne vrednosti za postavku Pošta za zadržavanje van mreže. Ova postavka se ponekad naziva klizač za sinhronizaciju. 

Pored postojećih prozora, administratori sada mogu da dodaju 3 dana, 1 sedmicu, 2 sedmice, 36 meseci i 60 meseci u podrazumevane prozore klizača za sinhronizaciju pošte za nove Exchange naloge u programu Outlook 2016 postavljanjem vrednosti registratora SyncWindowSettingDays. Ako je postavka vrednosti registratora zamene konfigurisana, Outlook 2016 će je ispravno radije nego veličinu diska kada odredi podrazumevane prozore klizača za sinhronizaciju za nove Exchange naloge.

Beleške Pre ove promene, podrazumevani prozori klizača za sinhronizaciju za nove naloge mogu se konfigurisati samo ručno podešavanjem vrednosti registratora SyncWindowSetting. Ova promena uvodi novu vrednost registratora koja administratorima omogućava da izaberu 3 dana, 1 sedmicu, 2 sedmice, 36 meseci ili 60 meseci kao podrazumevane postavke pored postojećih opcija od 1 mesec, 3 meseca, 6 meseci, 12 meseci, 24 meseca i Sve.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×