Ažuriranje za podršku automatskog preusmeravanja sistema Windows Server 2012 R2 Essentials za Windows 10 Client Connector

Ovaj članak opisuje dopunu za Windows 10 Client Connector koji omogućava povezivanje sa Windows Server 2012 R2 Essentials. Pre nego što instalirate ovu dopunu, pogledajte odeljak preduslovi .

O ovoj ispravci

Ova ispravka omogućava da se Windows 10 klijenata pridruži sistemu Windows Server 2012 R2 Essentials. Trenutno morate ručno da preuzmete i instalirate program za spajanje klijenta na Windows 10 Client. Ovaj ručni proces neće biti neophodan kada primenite ovu ispravku na Windows Server 2012 R2.

Kako da dobijem ovu dopunu

Važno Ako instalirate jezički paket nakon instalacije ove ispravke, morate ponovo instalirati ovu ispravku. Zbog toga preporučujemo da instalirate sve jezičke pakete koji su vam potrebni pre nego što instalirate ovu ispravku. Više informacija potražite u članku .

1. metod: Windows Update

Ova ispravka je obezbeđena kao preporučena ispravka na usluzi Windows Update. Za više informacija o tome kako se pokreće Windows Update pogledajte odeljak .

2. metod: Microsoft Download Center

Ova ispravka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center: Download Odmah preuzmite paket Windows Server 2012 R2. Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Ažuriranje detaljnih informacija

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate imati instaliranu u sistemu Windows Server 2012 R2.

Informacije o registratoru

Da biste primenili ovu ispravku, ne morate da pravite nikakve promene u registratoru.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Nakon primjene ove nadopune možda ćete morati ponovo pokrenuti računalo.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu ispravku.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Reference

Pogledajte koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Informacije o datoteci

Verzija ove softverske ispravke za engleski (Sjedinjene Države) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Imajte na umu da su datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazani u vašem lokalnom vremenu i sa trenutnim vremenskim korišćenjem letnjeg računanja vremena. Datumi i vreme mogu da se promene i kada izvršavate određene operacije na datotekama.

Napomene

  • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, ključnu tačku (RTM, SPn) i granu usluge (LDR, GDR) moguće je identifikovati pregledanjem brojeva verzija datoteka kao što je prikazano u sledećoj tabeli:

  • MANIFEST datoteke (. manifest) i MAME datoteke (. mama) koje su instalirane za svako okruženje navedene su u odeljku "dodatne informacije o datoteci". Mama, MANIFEST i pridružene datoteke bezbednosnog kataloga (. Cat) veoma su važni za održavanje stanja ažuriranih komponenti. Datoteke bezbednosnog kataloga, za koje nisu navedeni atributi, potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

x64 Windows Server 2012 R2

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×