Ažuriranje zbirne vrednosti 1 za Microsoft Dynamics CRM 2013 servisni paket 1

ĐENJEM

Ispravka zbirne vrednosti 1 za Microsoft Dynamics CRM 2013 servisni paket 1 (SP1) je dostupan. Ovaj članak opisuje ispravke i ispravke koje su uključene u ovu zbirnu verziju ažuriranja.

Ova zbirna ispravka dostupna je za sve jezike koje podržava Microsoft Dynamics CRM 2013.

Važne beleške

1.0.1 za objedinjeno servisno služenje usluge je izdato kao deo zbirne ispravke 1 za Microsoft Dynamics CRM 2013 SP1.

Zbirna ispravka 1 za Microsoft Dynamics CRM 2013 servisni paket 1 takođe uvodi podršku za oznaku Ceipobaveštenja u XML konfiguraciji programa CRM za Outlook. Ovo navodi da li će CRM za Outlook videti prikaz "Želim da se pridružim reklamni program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva". Ako navedete vrednost FALSE, reklamni natpis obaveštenja se ne pojavljuje u softveru CRM za Outlook. Podrazumevana postavka je tačna i prikazuje se natpis obaveštenja. Više informacija potražite u članku Microsoft program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva.

Za primere XML konfiguracije pogledajte članak

Instaliranje programa Microsoft Dynamics CRM za Outlook pomoću komandne linije

Više informacija

Kreiranje brojeva i imena datoteka za ovu zbirnu ispravku

Paket zbirnih vrednosti

Broj za pravljenje

Ime datoteke (32-bitna verzija)

Ime datoteke (64-bitna verzija)

Microsoft Dynamics CRM 2013 server

6.1.1.132

Nije primenljivo

CRM2013-server-KB2953252-Langid-amd64.exe

Microsoft Dynamics CRM 2013 za Microsoft Office Outlook

6.1.1.132

CRM2013-klijent-KB2953252-enu-Langid-i386.exe

CRM2013-klijent-KB2953252-enu-Langid-amd64.exe

Microsoft Dynamics CRM 2013 mrežnu skretnicu e-pošte

6.1.1.132

CRM2013-usmjerivač-KB2953252-Langid-i386.exe

CRM2013-usmjerivač-KB2953252-Langid-amd64.exe

Microsoft Dynamics CRM 2013 jezički paket

6.1.1.132

CRM2013-Mui-KB2953252-LangID-i386.exe

CRM2013-MUI-KB2953252-Langid-amd64.exe

Microsoft Dynamics CRM 2013 Extensions proširenja

6.1.1.132

Nije primenljivo

CRM2013-SRS-KB2953252-Langid-amd64.exe

Ažuriranje informacija o zbirnoj vrednosti

Zbirna ispravka 1 za Microsoft Dynamics CRM 2013 servisni paket 1 će biti dostupan za lokalne klijente u Q3 kalendarske godine 2014.Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:
Imali odmah preuzmite 2953252 paket

Windows Update Installationkoristite Windows Update da biste automatski instalirali zbirnu ispravku 1 za Microsoft Dynamics CRM 2013 servisni paket 1. Ova zbirna ispravka će biti dostupna na Windows ispravkama u Q4 kalendarske godine 2014.

Možete konfigurisati Windows tako da automatski instalira preporučene ispravke. Ova postavka rešava probleme koji ne kritikuju i pomaže pri poboljšanju iskustva sa računarom. Opcionalne ispravke se ne preuzimaju ili instaliraju automatski kada koristite ovu postavku.

Da biste saznali više o postavkama za instaliranje Windows ispravki, idite na sledeće Microsoft Veb lokacije:

Uključivanje ili isključivanje

automatskog ažuriranja Promena načina na koji Windows instalira ispravke
ili obaveštava o njima Da biste instalirali zbirnu ispravku 1 za Microsoft Dynamics CRM 2013 servisni paket 1 pomoću usluge Windows Update, slijedite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Start, a zatim otkucajte ažuriranje u polju Započni pretragu .

 2. Na listi rezultata izaberite stavku Windows Update.

 3. U oknu za navigaciju izaberite stavku Proveri da li postoje ispravkei sačekajte dok Windows proverava da li postoje najnovije ispravke za računar.

 4. Ako primite poruku koja navodi da su dostupne važne ispravke ili da potražite važne ispravke, potvrdite izbor u poljima za potvrdu za sve ispravke koje želite da instalirate, a zatim kliknite na dugme u redu.

  Napomena kliknite na bilo koju ispravku za više informacija.

 5. Kliknite na dugme Instaliraj ispravke.

 6. Pročitajte i prihvatite uslove licenciranja, a zatim kliknite na dugme Završi (ako ispravka zahteva ovu radnju). Ako se od vas zatraži da unesete administratorsku lozinku, otkucajte lozinku. Potvrdite da prihvatate uslove ako se to od vas zatraži.

Ručno instaliranje ispravnog oporavka za Microsoft Dynamics CRM 2013 servisni paket 1 izvršite ove korake.

 1. Idite na sledeću Veb lokaciju Microsoft Update Catalog:

  Microsoft Update katalog

 2. U polju Pretraga otkucajte 2953252, a zatim kliknite na dugme Pretraži.

 3. Kliknite na dugme Dodaj da biste dodali ispravku u korpu.

 4. Kliknite na dugme Preuzmi.

 5. Kliknite na dugme Potraži, Navedite fasciklu u koju želite da preuzmete ispravku, a zatim kliknite na dugme u redu.

 6. Kliknite na dugme Nastavi, a zatim izaberite stavku Prihvatam da prihvatim uslove licenciranja za Microsoft softver.

 7. Kada se preuzimanje preuzme na navedenu lokaciju, kliknite na dugme Zatvori.

Više informacija o katalogu Microsoft Update potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

323166 Kako da preuzmete ispravke koje uključujete upravljačke programe i hitne ispravke iz Windows Update kataloga

Dodatne informacije o instalaciji

 • Kada instalirate ovu zbirnu ispravku, napustite sve postojeće Microsoft Dynamics CRM sesije, a zatim pokrenite novu Microsoft Dynamics CRM sesiju.

 • Kada deodredavate jezički paket, jezičke postavke svih Microsoft Dynamics CRM korisnika koji koriste taj jezik će se vratiti na podrazumevane jezičke postavke. Proces obnavljanja ne ažurira jezičke postavke korisnika. Stoga, korisnici moraju da resetuju svoje jezičke postavke u odeljku lične opcije kada se prijave u Microsoft Dynamics CRM 2013 servisni paket 1.

Ponovo pokrenite requirementIf se od vas traži da ponovo pokrenete računar, uradite to nakon primene zbirne ispravke.

Informacije o uklanjanju možete da deinstalirate 1 zbirna ispravka sa servera koji radi pod sistemom Microsoft Dynamics CRM 2013 servisnim paketom 1. Međutim, uverite se da ste napravili rezervnu kopije baze podataka pre nego što deinstalirate zbiru ažuriranja 1. Više informacija potražite na sledećim Veb lokacijama Microsoft Developer Network (MSDN):

Kreiranje kompletne rezervne kopije baze podataka (SQL Server)

Pravljenje rezervne kopije i vraćanje sistemskih baza podataka (SQL Server)

Zbirna ispravka 1 za servisni paket 1 rešava sledeće probleme:

 • Prikaz pronalaženja za entitet lokacije u usluzi Microsoft Dynamics CRM 2013 nije sortiran po imenu

 • Nedavno prikazana lista zapisa postaje prazna posle ažuriranja

 • Skupa opcija nije izabrana na prvi klik

 • Obrasci gube fokus prilikom korišćenja polja za pronalaženje u usluzi CRM za Outlook

 • E-poruke sa prilozima koji su kreirani tokom rada van mreže, dovodi do greške tokom pristupa na mreži ako je korisnik podešen da koristi CRM e-poštu kao podrazumevani obrazac za e-poštu

 • Duplirani zapisi kreirani ako se čuvanje ili čuvanje i zatvaranje pritisnu više puta

 • Ako je Veb resurs koji se zove Korišćenje dugmeta na traci i resursu ažuriran, ispravke se ne prikazuju kada je klijent za CRM za Outlook van mreže.

 • Komandna traka nestaje kada kliknete na dugme za prilagođenu Veb stranicu

 • Kada pratite e-poštu preko mrežne skretnice usluge CRM e-pošte, kada postoje dve slike ugrađene u telo i jedna od slika je karika ka slici (URL), e-poruka koja nije karika ka slici se dupliraju i zamenjuje onu sa vezom.

 • Skupovi opcija bez oznake ne nestaju kada pokušavate da promenite njenu vrednost

 • Nije moguće izabrati telo u dovršenim aktivnostima e-pošte

 • Razmotrite scenario kada je polje "subjectid" u obrascu entiteta postavljeno na potreban posao. U ovom scenariju kada "subjectid" prima fokus bez davanja vrednosti, a zatim izgubi fokus na polju će se pojaviti poruka za validaciju polja "morate da navedete vrednost za temu". Ova poruka će biti prikazana pomoću ikone greška u validaciji čak i ako je obezbeđena vrijednost "subjectid". Ova greška u validaciji sprečava korisnika za čuvanje zapisa. "subjectit", fokus bez vrednosti može da bude zbog stavke interakcija korisnika, polje preuzimanje u centru pažnje ili tako što ćete pozvati SetFocus u programu jtext.

 • Problem se javlja na premeštanje na stranicama kada koristite dugme "sledeći zapis ili prethodni zapis" u obrascu da biste prešli na drugu stavku nakon prelaska granice stranice 1. Dugme "prethodni zapis" postaje onemogućiti kada pređete na stranice 2. Nakon prelaska na ivicu stranice "sledeći zapis" je dostupan za klik, ali ne radi ništa.

 • Nije moguće konfigurisati CRM za tablet računare na iOS7 uređajima. Nije uzrokovano određenim entitetom samo kombinacijom mnogo prilagođenih entiteta. Nije moguće deinstaliranje kontrolisanog rešenja posle primene ispravki proizvoda servisnog paketa 1

 • CRM 2013 ne podržava CEIP opciju onemogućavanja u XML config datoteci

 • Kada primenjujete uslovno oblikovanje na CRM prikaz u programu CRM za Outlook, dobijate grešku prilikom promene redosleda sortiranja i navigacija do stranice 2 ovog prikaza: "Došlo je do greške prilikom prikazivanja zapisa u ovom prikazu."

 • Polje "datum" u zidu beleške je pogrešno prikazano u programu En-AU okruženje

 • Obrasci otvoreni kao rezultat konvertovanja, postavljanje vrednosti u vezi sa nadređenim trakama na traci dovode do toga da se obrasci otvaraju u Outlook procesu, a ne u programu Webformst koji može da dovede do nestabilnosti.

 • Kada primenite CRM 2013 servisni paket 1, automatska rezolucija ne funkcioniše kada koristite taster TAB

 • Korisnici koji brišu vrednost u polju za pronalaženje potrebnog posla mogu da primete da se svi događaji u vezi sa tim poljem izvršavaju dvaput pomoću stare vrednosti polja.

 • U prilici koju ste kreirali, kliknite na dugme + pored stavke "prodajni tim", izaberite stavku "Pronađi još zapisa" i izaberite stavku više korisnika. Kada pritisnete dugme u redu, na stranici će se nalaziti greška, a ne dodaju svi korisnici.

 • Kada se programski prikazuje vidljivi tabulatori koji sadrže nekoliko podmreћa, veličina ovih podmreћa nije ponovo izračunata uzrokujuжi da raspored bude kodiran.

 • Pravila za Letnje računanje vremena će biti neispravna za Egipat vremenske zone posle instalacije ispravki za Windows

 • CRM pristupa https://ecn.Dev.virtualearth.net:443 čak i kada uključite integraciju usluge Bing MAP

 • CRM izveštaji ugrađeni u IFRAME objektima (u obrascima/kontrolne table/etc...) više se ne prikažu kada koristite Internet Explorer 9 ili Internet Explorer 10

 • Nakon dodavanja podkoordinatne mreže za veze u obrazac entiteta u usluzi Microsoft Dynamics CRM 2013, klik na dugme Plus (+) ne otvara prozor za dodavanje zapisa. Pored toga, korisnici će videti "Greška na stranici" na dnu prozora pregledača.

 • Kada se udaljavate od oblasti koja je povezana sa sadržajem koji se nalazi na drugoj lokaciji od CRM Veba, dobijate praznu stranicu i dolazi do greške u skriptama.

 • Neispravljen je poziv nemačkog prevođenja za aktivnost telefonskog poziva da biste prikazali "Anrufen mit"

 • Dugme "Dodaj postojeće konkurente" ne funkcioniše na očekivani način kada dodate OOB konkurent N:N u navigaciju obrasca mogućnosti za poslovanje.

 • Korisnici migriraju baze podataka iz spoljnih sistema u Microsoft Dynamics CRM 2013 će iskusiti generičke SQL greške. Vremensko ograničenje je isteklo. Vremenski vremenski period je prekoračio pre završetka operacije ili server se ne odaziva.

 • Dijalog greške poslovnog procesa koji sadrži datoteku otklanjanju grešaka ne prikazuje se kada se produženje sa Produžavanjem u koordinatnoj mreži izvrši. Umesto njega dolazi izuzetak koji se ne rukuje.

 • Došlo je do greške u skriptama prilikom izbora polja tip stranau radnji "pravilo biznisa"

 • Nije moguće da se beleške prikažu povremeno ako je postavka "Podrazumevana" na društvenoj tabli

 • Kada pokušate da promenite ponašanje nadređenog odnosa naloga. U prvom pokušaju sve ide kako treba, ali nakon čuvanja i objavljivanja svih prilagođavanja neka promena neće biti sačuvana. Nalazi se sledeća greška: srodni entitet je već konfigurisan sa roditeljskom relacijom ili relacijom gde se neka ponašanja složi. Izaberite referencijalni tip relacije.

 • Nije moguće prebacivanje između linija proizvoda pomoću strelica kada prikaz za uređivanje proizvoda

 • Nije moguće nadograditi rešenja sa prilagođenim entitetima aktivnosti posle nadogradnje sa CRM 2011 na CRM 2013

 • Kada je vlasništvo nad promenama mogućnosti za poslovanje u programu Microsoft Dynamics CRM 2013, vlasništvo odgovarajućeg potencijalnog klijenta se takođe menja.

 • Razmotrite scenario kada je prozor zapisa entiteta iskačući pored aplikacije CRM 2013. Kada korisnik vodi ka povezanom prikazu entiteta i klikne na ime mogućnosti za poslovanje u obrascu, sistem vraća korisnika nazad u novi obrazac mogućnosti za poslovanje umesto da se vrati u obrazac za postojeći zapis.

 • Ako kliknete na HTML Veb resurs unutar IFrame-a, ne izvršava se MSCRM. Simpleinlinekontrolivlinitview. prototip. Onpageklik što zatim obavezuje poziv na MSCRM. FormDataControl. prototip. Setendtevaluefromcontrol. Ovo poziva MSCRM. FormDataControl. prototip. seti. funkcija za ažuriranje vrednosti atributa u nedavno ažuriranom tekstualnom sistemu MSCRM. Textboxkontroliviview tako da kada se tekst pokreće unutar IFrame i pristup roditeljstvu. Xrm. stranica vrednost je tačna.

 • Kada primenjujete uslovno oblikovanje na CRM prikaz u Outlook klijentu, dobijate grešku prilikom promene redosleda sortiranja i navigacija do stranice 2 ovog prikaza: "Došlo je do greške prilikom prikazivanja zapisa u ovom prikazu."

 • Korisnici modifikovanih prikaza pronalaženja u programu Microsoft Dynamics CRM 2013 mogu da najave da atributi koji se prikazuju u pronalaženju ne pripadaju rasporedu.

 • Kada korisnik koji je delegiran pristup kalendaru prima poziv za sastanak za drugog korisnika, ako on prati stavku u softveru CRM, a zatim pokuša i Podesi objekat o tome, zakazana obaveza se nikada ne kreira u softveru CRM. Stanja zakazane obaveze "ovaj sastanak će se pratiti u softveru CRM nakon čuvanja ili slanja".

 • Nakon nadogradnje na CRM 2013 ne možete da uvezete prevode za niske za prikaz kada drugi jezici budu omogućeni i da budu prilagođeni pre u softveru CRM 2011.

 • CRM korisnici koji prihvate i prate zakazane obaveze primljene od pošiljaoca pomoću POP3 dobavljača e-pošte kao što je Hotmail ili gmail mogu da primete duplirane zakazane obaveze u programu Microsoft Dynamics CRM.

 • Kada koristite server Sync na serveru i podesite Poštanske sandučiće korisnika za sinhronizaciju e-pošte, ugrađene slike unutar e-poruka se ne prikazuju kada koristite Veb klijent da biste prikazali praćenu e-poruku.

 • Prilikom ponovnog ponavljanja ponude u obrascu koji koristi prilagođeni protok poslovnog procesa u usluzi Microsoft Dynamics CRM 2013, korisnici će primati sledeću grešku: preuzimanje evidencije grešaka pruža dodatne informacije: poruka: poruka: poruka: neočekivana greška: poruka: poruka: došlo je do neočekivane greške., greške: sistem. argumentutofrange. 2147220970 Mora da bude nenegativna i manja od veličine kolekcije. Ime parametra: INDEX na System.Collections.CollectionBase.System. Collections.IList.get_Item (indeks Int32) na lokaciji Microsoft. CRM. ObjectModel. Businessprocesprocet Serviceinternalicer ' 1. Navigatetongutity (GUID currentEntityId, String currentEntityLogicalName, GUID Procettityid, String nextEntityLogicalName, GUID toka

 • Kada omogućite filtriranje u prikazu, ako korisnik ne može da prikaže sve kolone na stranici istovremeno, dugme za filtriranje (levak) pokriva padajuću listu na poslednjoj koloni

 • Kada se prikaže rezultat upita zbirne vrednosti, pojavljuje se greška kada se doda kolona u Prikaz napredne pretrage reda ugovora, a tip entiteta se podešava kao red ugovora.

 • Prilikom pristupanja CRM aplikaciji pomoću programa MOCA, sistem je iskljuиen.

 • Kada ažurirate nebezbednu konfiguraciju za jedan od postojećih koraka za aktivaciju feedova. dodatne komponente ne mogu da sadrže XML, to će Asihrona usluga biti u usluzi Microsoft Dynamics CRM 2013.

 • Prilikom pokušaja pronalaženja na polju koje će se filtrirati relacijom N:N, prikazuju se sledeće dve greške: došlo je do greške tokom pokušaja da se reši otkucano. Koristite dijalog pronalaženja da biste odredili vrednost. Došlo je do greške. Ponovo isprobajte pretragu.

 • Razmotrite ovaj scenario u kojem imate CRM 2013 okruženje koje je Nadograđeno ili ima 2011 prilagođavanja. Kada prilagodite novi osveženi obrazac entiteta pomoću funkcionalnosti "Objedini obrasci" neki Rukovaoci događajima se objedinjuju, ali se ne pojavljuju u okviru Rukovaoci događajima svojstava. Kada ručno dodajete rukovaoce događajima skripte, primećuju se skripte koje dvaput pucaju. To se dešava za bilo koju kontrolu koja već ima CRM unutrašnji ili ručno dodata rukovaoca događajima u odredišni obrazac.

 • Mobilna aplikacija ne uspeva da konfiguriše zbog nedoslednosti metapodataka u prikazima

 • Korisnici koji pokušavaju da umetnu predložak e-pošte sa prilogom u e-poruku u usluzi Microsoft Dynamics CRM 2013 nabavite dijalog "ovaj predložak sadrži priloge. Ako želite priloge kao deo e-poruke. Kliknite na dugme Otkaži. Sačuvajte e-poruku, a zatim ponovo kliknite na predložak. Da biste nastavili bez priloga, kliknite na dugme u redu. čak i ako je e-poruka prethodno sačuvana.

 • Korisnici programa Microsoft Dynamics CRM 2013 Client za Outlook traže da unesu akreditive prilikom preuzimanja priloga.

 • Prilikom biranja cenovnika, dok dodavanju postojeće proizvode u okviru mogućnosti za poslovanje, cenovnik izabrana pomoću podrazumevanog prikaza "stavke cene u cenovniku entiteta" prikazuje samo ikonu proizvoda, a ne ime proizvoda.

 • Prilikom otvaranja zapisa koji sadrži poruku o podređenim zapisima pomoću programa quickview, koji nema pristup podređenim zapisima, neće vas sprečiti da otvorite nadređeni zapis, što dovodi do greške privilegija bez obzira na to što imate pune dozvole za taj nadređeni zapis

 • Realtime tok posla na polju za partijanje skuplja pogrešnu vrednost polja

 • Kada izvršite nadogradnju na servisni paket 1 CRM 2013 i imate tokove posla koji sadrže uslove čekanja po atributima, uslovi čekanja mogu da ne postignu ako nisu od sledećih tipova atributa DateTime status Bulovog decimalnog broja paketa novčana Analiza po cijelim slovima to se dešava ako ste vi dopustili Orgdbgpodešavanje

 • Kada pokušate da izvezete prikaz u Excel sa trake pregledača u CRM klijentu za Outlook, greška se prima. Greška se prima ako prikaz koji izvozite sadrži atribute od srodnih entiteta i ukupan broj atributa 10 ili više. Ovo počinje posle servisnog paketa 1. Korisne informacije o greškama mogu da se dobijaju iz greške na platformi server platforme: >CRM: poruka: broj entacionih entiteta u programu Query premašio je maksimalni limit., ErrorCode:-2147204339

 • Pomoćne vrednosti kategorije kategorije se ne sortiraju u uporednim grafikonima čak i ako je porudžbina navedena u definiciji grafikona.

 • Izbor više proizvoda izaziva duplirani zapis linije proizvoda u Prodajenoj porudžbini

 • Prilikom podešavanja Setregardingdefoktentittentitefunkcija Orgdborgpostavka u programu Microsoft Dynamics CRM 2013, postavka se ispravno primeni, ali dijalog pronalaženja za stavku "atributi" za entitet naloga, a ne za entitet naveden u okviru postavke.

 • SQL s pristup. odložene transakcije se ne obavezuju uvek, prouzrokovajući duplisane Tokene za praćenje

 • Vraćena DBCS vrednost za prikaz iz programskog programskog programskog programskog traženja prikazuje nepravilno.

 • Polje dva konta/kontakti u okviru "Dodavanje vrednosti podataka" prilikom umetanja/ažuriranja predloška e-pošte za mogućnosti za poslovanje. Jedna od njih je Umetanje prazne vrednosti bez indikatora ako radi i koja od njih nije

 • Nakon dodavanja podkoordinatne mreže za veze u obrazac entiteta u usluzi Microsoft Dynamics CRM 2013, klik na dugme Plus (+) ne otvara prozor za dodavanje zapisa. Pored toga, korisnici će videti "Greška na stranici" na dnu prozora pregledača.

 • Korisnici u usluzi Microsoft Dynamics CRM 2013 prime "Došlo je do greške. Vratite se na matičnu stranicu i pokušajte ponovo. "dijalozi o greškama prilikom brisanja više proizvoda odjednom iz mogućnosti za poslovanje, ulazne porudžbine, ponude ili fakture.

 • Korisnici Microsoft Dynamics CRM 2013 ne mogu da kreiraju roditeljski odnos između dva prilagođena entiteta ako srodni entitet ima atribut sa tipom podataka slike.

 • Korisnici Microsoft Dynamics CRM 2013 koji su konfigurisali SQL usluge izveštavanja da bi se pokrenuli u okviru naloga usluge iz pouzdanog domena videćete sledeće greške prilikom pokušaja pokretanja izveštaja. dogodila se greška tokom obrade izveštaja. (Rsprocessingprekinuto) Nije moguće kreirati vezu ka izvoru podataka "CRM". (Rserroropen veza) System. DirectoryServices. Directoryservicescomexcešifrovanje: na serveru ne postoji takav objekat.

 • Nije moguće pretraživati proizvod mogućnosti za poslovanje po ID-u proizvoda nakon što ste kliknuli na "+" u podmreži za uline stavke za postojeći proizvod u obrascu "mogućnosti za poslovanje".

 • Korisnici koji pokušavaju da postave stanje zakazane obaveze na planirano postavljanjem polja razlog statusa u usluzi Microsoft Dynamics CRM 2013 servisni paket 1 ne mogu da to urade zato što imaju samo besplatne i opcije opcija.

 • Kada tim poseduje zapis, a taj zapis se takođe deli sa istim timom, nijedan korisnik nije u mogućnosti da ukloni deljenje iz tog zapisa

 • Izuzeci koji potiču od asinhronog konstruktora dodatnog dodataka prouzrokovaće da se ukidanje usluge Microsoft Dynamics CRM 2013.

 • Kada imate prilagođeno izvršavanje skripti na obrascu entiteta koji će izvršavati funkciju Xrm. UI. getFormType, možete da primite nevažeći operand za ' u ' izuzetak ili u okviru korisničkog interfejsa ili kada depodesite prilagođeni skripte. Do ove greške dolazi nakon pozivanja Xrm. UI. getFormType samo nakon što se uzme jedna od sledećih radnji na obrascu, dodajući konkurent podmornoj mreži dodavanjem novog člana Access na sub-GRID koji dodaje člana Access mreže iz potkoordinatne mreže Dodavanje veze na sub-GRID kako ažurira ulogu na postojećoj mreži u okviru sub-GRID.

 • Kada unesete tekst sa simbolom "@"u okviru socijalnog okna bilo kog zapisa, dobijate grešku ispod. "Pristup je odbijen. Ovaj obrazac više nije dostupan. Kao bezbednost predostrožnosti, Microsoft Dynamics CRM ne vraća automatski ponovo vaše informacije. Da biste nastavili, zatvorite i ponovo otvorite obrazac, ponovo unesite informacije, a zatim sačuvajte obrazac. " Ovaj problem se pojavljuje u svim osveženim obrascima koji imaju društveno okno.

 • Kada dva entiteta imaju N:N relaciju, a nova podkoordinatna opcija se doda u jedan od obrazaca entiteta, on neće prikazivati ikonu +.

 • Nije moguće konfigurisati CRM mobilnu aplikaciju zbog neuspeha učitavanja metapodataka kada se Obeleći tekst nedostaje

 • Ako je pravilo preduzeća određeno na entitetu sa uslovima koji sadrže mesto na kojem polje "ne sadrži podatke", kada se postojeći zapis otvori i ako se ukloni vrednost u tom polju, preduzeće nije otpušteno.

 • Neophodni učesnici nisu naseljeni sa kontaktom kada se povezana zakazana obaveza kreira iz kontakta

 • Sinhronizacija usluge CRM 2013 server nasumično otkazuje sa korisnicima "Ova operacija ne može da se izvrši zato što su neke stavke nove ili neizmenjene".

 • Kada primenjujete uslovno oblikovanje na CRM prikaz u Outlook klijentu, dobijate grešku prilikom promene redosleda sortiranja i navigacija do stranice 2 ovog prikaza: "Došlo je do greške prilikom prikazivanja zapisa u ovom prikazu.".

 • Izbor vrednosti od padajućeg menija ne bira vrednost

 • U prilici koju ste kreirali kliknite na dugme + pored stavke "prodajni tim", izaberite stavku "Pronađi još zapisa" i izaberite stavku više korisnika kada pritisnete taster u redu na stranici će se nalaziti greška, a ne dodaju svi korisnici.

 • Duplirani zapisi kreirani ako se čuvanje i čuvanje i zatvaranje pritisnu više puta

 • DST promene za ruske vremenske zone

 • Polje "datum" u zidu beleške nije ispravno.

 • DST pravila će biti neispravna za Egipat vremenske zone posle instalacije ispravki za Windows koje odražavaju promene na DTS kao što je najavila vlada Egipta

 • Polje dva konta/kontakti u okviru "Dodavanje vrednosti podataka" prilikom umetanja/ažuriranja predloška e-pošte za mogućnosti za poslovanje. Jedna od njih je Umetanje prazne vrednosti bez indikatora koja od njih radi i koja nije

 • Kada se krećete u prikaz srodnih zapisa, nećete videti ime prikaza ili imati mogućnost da se prebacite na drugi prikaz.

 • Višestruki problemi vezani za pristupačnost bili su fiksirani za vidljivi odnos kontrast teksta da bi se ispunila podrazumevana potreba od 4,5:1. Glavne oblasti koje se prikazuju su koordinatne mreže, obrasci, Feedovi o aktivnostima, kontrola beležaka, kontrola procesa i pločice.


Zbirna ispravka 1 za Microsoft Dynamics CRM 2013 servisni paket 1 ne sadrži hitne ispravke ili ispravke koje morate ručno da konfigurišete.

Proizvodi nezavisnih proizvođača o kojima se ovaj članak bavi imaju preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne omogućava garanciju, podrazumevanu ili drugu, o performansama ili pouzdanosti ovih proizvoda.


Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×