Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Ažurirana datoteka za podešavanje klijenta (ccmsetup.exe) dostupna je za Microsoft System Center Configuration Manager verzije 1511. Ova ispravka rešava sledeće probleme:

 • Kada migrirate klijente iz sistema Configuration Manager 2007 u System Center Configuration Manager verziju 1511, do neočekivanog ponovnog pokretanja dolazi ako ciljni klijent ima instaliranu verziju sistema .NET Framework koja je starija od 4.5.2. Pored toga, stavke evidencije koje podsećaju na sledeće evidentiraju se u datoteci ccmsetup.log, čak i kada se koristi /norestart parametar:

  Nametanje ponovnog pokretanja sistema zato što je sistem u režimu održavanja i klijent je zahtevao ponovno pokretanje da bi dovršio instalaciju.


 • Tokom procesa automatske nadogradnje klijenta, klijenti na korporativnoj mreži (intranet) pokušavaju da se obrate tački za upravljanje samo internetom. U ovoj situaciji, greške koje podsećaju na sledeće evidentiraju se u datoteci ccmsetup.log:

  Pronađena JE INF MP '{Internet_Facing_ManagementPoint}'
  Pronađena je dodeljena MP '{Intranet_ManagementPoint}'
  Pronađeno je 2 MP(e) od klijenta.
  Klijent je podešen da koristi HTTPS kada je dostupan. Trenutno stanje je 480.
  Primanje odgovora ccm poruke nije uspelo. Kôd statusa = 403 Nije
  uspelo preuzimanje verzije lokacije od MP-a "{Internet_Facing_ManagementPoint}" sa greškom 0x80004005


Napomena Oba problema rešavaju se u system Center Configuration Manager verzije 1602.

Rezoluciju

Informacije o hitoj ispravki za System Center Configuration Manager verzije 1511

Podržana hitna ispravka je dostupna od Microsoft podrške. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili da biste kreirali poseban zahtev za uslugom posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliranu verziju izdanja system Center Configuration Manager verzija 1511.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje nijednu prethodno izdatu hitnu ispravku.

Engleska verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u stavci Datum i vreme u Kontrolna tabla.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Ccmsetup-sup.cab

Nije primenljivo

690,994

24-Nov-2015

02:35

Nije primenljivo

Ccmsetup.exe

5.0.8325.1119

1,788,592

24-Nov-2015

02:35

x86

Ccmsetup-sup.cab

Nije primenljivo

690,994

24-Nov-2015

02:35

Nije primenljivo

Ccmsetup.exe

5.0.8325.1119

1,788,592

24-Nov-2015

02:35

x86


Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Saznajte više o ispravkama za System Center Configuration Manager.

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanja softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×