Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku Microsoft Exchange servera iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Brojevi verzija Exchange servera i datumi izdavanja

Microsoft nudi datoteke za preuzimanje samo za verzije N-2 za kumulativnu ispravku Exchange servera (CU), gde je "N" najnovija u CU. Najnoviji ČU se mogu koristiti za oporavljanje servera na kojima je pokrenut Exchange server. To obuhvata servere koji imaju instaliran prethodni u CU.

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Instalirate Microsoft Exchange Server 2010.

  • Vi delegirate neke uloge u upravljanju.

  • Delegati imaju dozvole za punu pristup nekim poštanskim sandučićima.

  • Delegati istovremeno izvršavaju radnje na poštanskim sandučićima.

  • Radnje generišu delegate pristupa za delegirani pristup i kreiraju mnoge administratorske sesije. Na primer, kreira se više od 10.000 admin sesija.

  • Pokušavate da pokrenete Exchange Server cmddozvoli. Na primer, Pokušali ste da pokrenete test-Mapiconneknost cmdtime da biste verifikovali funkcionalnost servera u poštanskom sandučetu.

U ovom scenariju, cmdmo možda neće uspeti. Na primer, neki od sledećih događaja se evidentiraju u evidenciji aplikacije kada pokušate da pokrenete test-Mapiconnecljivost cmdpustite:

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što je maksimalni broj admin sesija na serveru Exchange Server 2010 poštanskog sandučeta 10.000. Zbog toga se ne može kreirati više admin sesija kada se izdaju zahtevi delegiranog pristupa za pristup poštanskim sandučićima u 10.000.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o testiranju-Mapiconnecnosti cmdpustite posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Opšte informacije o testiranju-Mapiconnecnosti cmdpusti

Reference

Za više informacija o zbirnoj ispravci 4 za Exchange Server 2010 Service Pack 2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja: 2706690 opis zbirnih ispravki 4 za exchange Server 2010 Service Pack 2

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×