Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Upozorenje: Povučena, bez podrške Internet Explorer 11 aplikacija za računare trajno je onemogućena putem ispravke za Microsoft Edge na određenim verzijama programa Windows 10. Više informacija potražite u članku Povlačenja aplikacije Internet Explorer 11 za računare – najčešća pitanja.

Simptome

Pretpostavimo da ste opozvali izbor opcije Reprodukuj animacije na veb stranicama na kartici Više opcija u dijalogu Internet opcije u programu Internet Explorer 11. Kada prikažete veb lokaciju koja sadrži animirane GIF datoteke, animirane GIF datoteke se ne prikazuju. Trebalo bi da se prikaže statična slika koja je prvi okvir animiranih GIF datoteka. 

Rezoluciju

Ažuriranje informacija

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer. Da biste to uradili, idite na lokaciju Microsoft Update. Pored toga, pogledajte tehničke informacije o najnovijim kumulativnim bezbednosnim ispravkama za Internet Explorer.

Napomena Ova ispravka je prvo uključena u bezbednosnu ispravku MS14-056: Kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer: 14. oktobar 2014.

Više informacija

Do ovog problema dolazi kada instalirate ispravku MS14-035: Kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer: 10. jun 2014.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na“.

Reference

Pogledajte terminologiju koju Microsoft koristi za opis softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×