Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Simptome

Microsoft Advanced Threat Analytics (ATA) Lightweight Gateways se uvek automatski ažuriraju na najnoviju verziju pri svakoj nadogradnji ATA centra. Međutim, ATA v1.8.1 Lightweight mrežni prolazi instalirani u sistemu Windows Server 2008 R2 možda neće preuzeti nadogradnje nakon nadogradnje sistema ATA Center na ATA v1.9.

Rezoluciju

Da biste rešili ovaj problem, postoji dodatni korak za ATA v1.8.1 Lightweight mrežne prolaze koji su instalirani u sistemu Windows Server 2008 R2 u procesu nadogradnje sistema ATA Center na ATA v1.9. 

Da bi ovaj korak primenio trebalo bi da obezbedite administratorske akreditive za sisteme kontrolera domena kao sledeći snimak ekrana, a nadogradnja će biti uspešna:

Screenshot about provide administrative credentials

U nekim slučajevima, automatski proces ne uspeva tokom nadogradnje ATA centra kao sledeći snimak ekrana ili ako izaberete da preskočite ovaj proces tokom nadogradnje, trebalo bi da izvršite ručnu ponovnu instalaciju Lightweight mrežnih prolaza.

To možete da uradite sa ekrana sa konfiguracijama ATA centra. Više informacija o tome kako da preuzmete, instalirate i konfigurišete Lightweight mrežne prolaze potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

https://learn.microsoft.com/en-us/advanced-threat-analytics/install-ata-step3

Snimak ekrana o automatskom procesu ne uspeva

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×