Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Razmotrite sledeći scenario:

  • Paket za distribuciju softvera kreirate na serveru lokacije system Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2). Paket uključuje nekoliko datoteka.

  • Oglašavate sekvencu zadatka koja primenjuje paket na klijentski računar.

  • Možete da izaberete opciju Preuzmi sadržaj lokalno kada je to potrebno tako što ćete pokrenuti sekvencu zadatka na kartici Tačke distribucije svojstava oglasa.

U ovom scenariju, atribut "Date modified" za svaku datoteku paketa menja se u trenutno vreme na klijentskom računaru nakon preuzimanja paketa. Međutim, datoteke paketa nisu izmenjene na tački distribucije.

Rezoluciju

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme na koje postoji ovaj određeni problem.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, prosledite zahtev Microsoft korisničkoj služi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili za kreiranje posebnog zahteva za uslugom potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da koristite System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2).

Informacije o registratoru

Da biste koristili hitnu ispravku u ovom paketu, ne morate da menjate registrator.

Ponovo pokreni zahtev

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno izdatu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom (SAD) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se u lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom predmerom za štednju vremena (DST). Pored toga, datum i vreme mogu da se promene kada izvršite određene operacije nad datotekama.

System Center Configuration Manager 2007 SP2 datoteke

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Mcs.msi

Nije primenljivo

7,270,912

01.01.2010.

13:15

Nije primenljivo

Pxe.msi

Nije primenljivo

5,828,608

01.01.2010.

13:15

Nije primenljivo

Sccm2007ac-sp2-kb2276865-x86.msp

Nije primenljivo

701,952

01.01.2010.

13:15

Nije primenljivo

Tscore.dll

4.0.6487.2152

1,172,328

01.01.2010.

13:15

x86

Tscore.dll

4.0.6487.2152

3,280,744

01.01.2010.

13:15

IA-64

Tscore.dll

4.0.6487.2152

2,133,864

01.01.2010.

13:15

x64

Zaobilaženje problema

Da biste zaobišli ovaj problem, izaberite opciju Preuzmi sav sadržaj lokalno pre nego što pokrenete sekvencu zadatka pre nego što oglašavate sekvencu zadatka klijentskom računaru.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o tome kako da savetujete redoslede zadataka posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

Opšte informacije o tome kako da oglašavate sekvencu zadatkaZa više informacija o terminologiji ažuriranja softvera kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×