Automatsko zatvaranje programa koji se ne odazivaju

Autor:

"Soumitra Sengupta MVP"

PRAVNA RJEŠENJA ZA SADRŽAJ U ZAJEDNICI

KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE ČINE NIKAKVE IZJAVE O PRIKLADNOSTI, POUZDANOSTI ILI ISPRAVNOSTI INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE OVDE NALAZE. SVE TAKVE INFORMACIJE I SRODNA GRAFIKA OBEZBEĐUJU SE "KAKAV JESTE" BEZ GARANCIJE BILO KOJE VRSTE. KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE TVRDE SVE GARANCIJE I USLOVI U VEZI SA OVIM INFORMACIJAMA I SRODNIM GRAFIKAMA, UKLJUČUJUĆI SVE PODRAZUMEVANE GARANCIJE I USLOVE ZA PRODAJU, PRILAGOĐENOST ODREĐENOJ NAMENI, RADNE POTREBE, TITULE I NEPOVREDIVOST. IZRIČITO SE SLAŽETE DA MICROSOFT I/ILI NJEGOVI DOBAVLJAČI NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO KOJE DIREKTNE, INDIREKTNE, KAZNENE, SLUČAJNE, POSEBNE, POSLEDIČNE ŠTETE ILI BILO KOJU ŠTETU, BEZ OGRANIČENJA, ŠTETE ZA GUBITAK KORIŠĆENJA, PODATKE ILI PROFIT, KOJI PROISTIČU IZ ILI NA BILO KOJI NAČIN POVEZAN SA UPOTREBOM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠĆENJA INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE NALAZE U OVOM DOKUMENTU, BILO DA SE RADI O UGOVORU, TORT, NEMARNOSTI, STROGI ODGOVORNOSTI ILI NEKOM DRUGOM, ČAK I AKO SU KORPORACIJI MICROSOFT ILI BILO KOJI OD NJEGOVIH SNABDEVAČA SAVETOVANO

Rezime

Kada se aplikacija sruši, onda prestaje da se odaziva i mi moramo da ga okončamo ručno preko upravljača zadacima. Međutim, možemo da ga zatvorimo automatski i kroz registrator koji je u registratoru.

Saveti 

Kada se neka aplikacija sruši, ona prestaje da se odaziva i mi moramo da ga okončamo ručno preko upravljača zadacima. Ova tslaba ona može automatski zatvoriti sve aplikacije koje su zaustavljene. 1] pokretanje>Pokreni>Regedit>u redu 2] Dođite do sledeće lokacije:-HKEY_CURRENT_USER \Kontrolna tabla za isticanje radne površine , u desnom oknu programa Registry Editor pronaći ćete REG_SZ stavke automatskog završetka zadataka 3] kliknite na njega i izaberite stavku " Izmeni". Promenite vrednost podataka u 1.Podrazumevani podaci vrednosti su 0.Kliknite na dugme u redu i zatvorite Registry Editor. 4] ponovo pokrenite sistem.  

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×