Avgust 2012 kumulativnu ispravku vremenske zone za operativne sisteme Windows

Informacije o Microsoft interne podrške

BUBO #: nnn (XXX)

Rezime

Ova dopuna zamenjuje i zamenjuje ažuriranje je 2633952, koji je objavljen u decembru 2011. Sve dodatne vremenske zone promene objavljena kao hitne popravke nakon ažuriranja 2633952 uvršteni su u ovu ispravku. Ako ste već rasporedio ažurirati 2633952, pročitajte opise promene određene vremenske zone koje su određene u ovom članku da biste utvrdili da li mora odmah da organizuje ovo ažuriranje. Ako sistem ne direktno utiče na, možete da zakažete instalaciju prvom dostupnom prilikom. Preporučujemo vam da primenite Windows kumulativne vremenske zone najaktuelnijim bi doslednost baze podataka vremenske zone u svim sistemima. Važno

 • Prije primjene ispravka koja je opisana u ovom članku, pazite na potencijalne probleme koji mogu uticati na Microsoft Outlook. Za više informacija o tim pitanjima, pogledajte članak u Microsoft bazi znanja:

  Kako da promene vremenske zone adresa pomoću alatki za ažuriranje podataka vremenskoj zoni za Microsoft Office Outlook

 • Ako koristite Microsoft Exchange Server u okruženju informacione tehnologije (IT), morate preuzeti dodatne mere koje će garantovati ispravan rad Exchange servera. Za više informacija o Exchange ispravci računanja vremena (DST), pogledajte članak u Microsoft bazi znanja:

  Kako da adresu računanju vremena pomoću alatke za ažuriranje za Exchange kalendara

 • Ispravke za kumulativne vremenske zone sadrže samo one podatke koji su promenjeni za određeni region ili koji su dodati kako bi se održala parnost sa drugim verzijama operativnog sistema. Stoga, ako se ključ vremenske zone izbriše, neke originalne vrednosti možda neće biti vraćena nakon što primenite kumulativnu ispravku zona. Ne preporučujemo da brišete bilo koje registarske ključeve koji se odnose na vremenske zone. Na računaru koji ima nepotpune ključeve vremenskih zona prvo vratite ključeve vremenskih zona iz dobre poznate rezervne kopije. Onda, primenite ispravku.

Više informacija

Ispravka koju ovaj članak opisuje menja podatke o vremenskim zonama tako da se prilagodi promenama računanja vremena (DST) u nekoliko zemalja. Ispravka opisana u ovom članku je kumulativna zbirna koja uključuje sve prethodne promene vremenske zone operativnog sistema Windows. Za više informacija o tome kako promene DST može da utiču na druge Microsoft proizvode, posetite sledeće Microsoft Web lokacije: za više informacija o tome kako računanju vremena promjene mogu uticati na druge Microsoft proizvoda, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Kako konfigurirati računanju vremena za operativne sisteme Microsoft Windows Imajte na umu: Ovi paketi pogođeno je problem koji je opisan u . U pogledu ovog pitanja, digitalni potpis na datoteke koje su proizvedene i potpisao Microsoft ističu prerano, i stoga više ne dostupne su. Najnoviji paketi za ovih prelaza DST sada dostupni su za preuzimanje u sljedećem članku u Microsoftovoj bazi znanja:

Oktobar 2012 kumulativnu ispravku vremenske zone za operativne sisteme Windows Sledeće promene koje su izvršene nakon prethodne kumulativne vremenske zone Windows update:

 • Standardno vreme u istočnoj Evropi:Ime za prikaz za vremensku zonu ažurirano "(UTC + 2:00) istočnoj Evropi”. iz" (UTC + 2:00) Nikozija”.

 • Standardno vreme na Azorima:Vreme početka DST promene u 2013 u 12:00:00 AM prošle nedelje marta i vreme završetka u 01:00:00 AM prošle nedelje oktobra.

 • Caucasus / jermenski standardno vreme:Kao što je prethodno opisana u sledeći blog () vlada Jermenija je otkazao računanju vremena i da će ostati na stalni „zima”. Taj članak je ukazao da korisnici premestite u „zaobilaženje vreme” Rusko standardno vreme. Ovo ažuriranje Windows pravi korak trajno uklanjanjem DST pravilo vremenske zone "(UTC + 4:00) Yerevan”

 • Pacifičko standardno vreme:Kao prethodno najavljeno u članku Microsoft baze znanja , Čile produžio do 2012 računanju vremena. Иileanski vlada je promenila datum početka DST 2012 se dešavati prve subote septembra 23:59:59.999 i datuma se dešavati poslednje subote u aprilu u 23:59:59.999.

 • Standardno vreme u Maroku:Kao prethodno najavljeno u članku Microsoft baze znanja , Maroko će prebaciti na računanju vremena iz 2012 godine pa nadalje. Marokanski vlada je promenila datum početka DST 2012 da dođe do prošle nedelje aprila i datuma se dešavati prošle nedelje u septembru. Za vreme Ramazana, DST će biti prekinut i od 20 jula do 19. avgust 2012, put će biti vratili u standardno vreme. Prelaza odražavajući na početak i kraj Ramazana nisu uključeni u ovu KB, a može da se instalira pomoću popravi to rešenja navedena u članku Microsoft baze znanja .

 • Samoa istoriju ispravki:Vreme na Samoi zonu bili obuhvaćenima članak Microsoft baze znanja . Kao rezultat ove ispravke, čitav kalendar 2011 je ažurirana na (UTC + 13). Ova ispravka se vraća 2011 kalendar na (UTC-11) dok je u 2012 i buduće kalendari će nastaviti da bude (UTC + 13). Istorija korekciju takođe suzbijen je u KB 2657025.

 • Ruska istorija ispravka:Ruski put zonu bili obuhvaćenima članka baze znanja . Kao rezultat Rusije otkazivanje DST i ostaje na trajno „letnje vreme”, čitav kalendar 2011 je ažurirana na letnje vreme. Ova ispravka menja 2011 kalendar provesti zimu vremena pre 27. mart 2011., dok DST je i dalje na snazi. Istorija korekciju takođe suzbijen je u KB 2657025.

Promene vremenske zone koje su rezimirane u tabeli.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×