Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pre nego što počnete da letite, pre nego što poletite ili kada letite u Microsoft Simulatoru leta, vaš avion može neočekivano da se kreće levo ili desno nakon što se prenosi vazduhom oko pet minuta. Pored toga, vaša letelica može sama da polete.

Uzrok

Do ovog problema može doći ako postavke goriva za letelicu nisu ispravno konfigurisane.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, koristite sledeće metode redosledom kojim se pojavljuju.

1. metod: Prekini vezu sa uređajem za igru

Ponekad kontroler koji nije ispravno kalibrisan može da izazove probleme u igri. Da biste utvrdili da li uređaj za igru izaziva problem, isključite računar i isključite upravljač za igru (džojstik). Pokrenite Microsoft Windows, a zatim pokrenite igru. Pokušajte da koristite tastaturu za igranje igre. Ako problem i dalje bude dolazio, pređite na sledeći metod. Ako do problema nije došlo, problem je možda u konfiguraciji i postavljanju upravljača za igru. Za više informacija o rešavanju problema sa upravljačima za igru u simulatoru leta kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

315926 Rešavanje problema sa džojstikom u Simulatoru leta

2. metod: Uspostavljanje početnih vrednosti igre

Sledite korake za verziju Simulatora leta koju koristite.

Microsoft simulator letenja 2004

 1. Napusti igru.

 2. Kliknite na dugmeStart , izaberite stavku Sviprogrami , a zatim izaberite stavku Microsoft igre.

 3. Izaberite stavku Microsoft Simulator letenja 2004, izaberite stavku Rešavanje problema , a zatimkliknite na dugme Uspostavi početne vrednosti.

 4. Započni igru.

Microsoft simulator letenja 2002

Da biste ponovo izgradili datoteku konfiguracije simulatora leta 2004, pritisnite i držite tastere CTRL+SHIFT dok započinjete Simulator leta 2004, a zatim započnite novi let. Nastavite da držite pritisnut tastere CTRL+SHIFT dok se igra ne nalazi u prikazu kokpita. Napomena Kada ponovo napravite datoteku za konfiguraciju, neke od postavki mogu da se promene.

3. metod: Promena postavke selektora za gorivo u isključeno

 1. Započni novi let u Simulatoru leta.

 2. U meniju "Avion" izaberite stavkuGorivo.

 3. U polju Selektor za gorivo kliknite na dugmeIsključeno.

 4. Kliknite na zeleni potvrdni znak da biste se vratili u pilotsku kabinu.

4. metod: Promena trenutnih postavki realizma u jednostavno

 1. U meniju "Avion" izaberite stavkuPostavke realizma.

 2. Premestite trenutne postavke realizma, klizač skroz nalevo (postavka "Jednostavan").

 3. Kliknite na zeleni potvrdni znak da biste se vratili u pilotsku kabinu.

Napomena Promena trenutnih postavki realizma u jednostavno omogućava vam da letite na neodređeno vreme bez ponemaka goriva. Ako koristite dodatke trećih lica (pejzaž ili avion) sa Simulatorom leta, igra možda neće funkcionisati na očekivani način. Da biste rešili problem, uklonite igru, izbrišite njenu fasciklu, a zatim ponovo instalirajte igru. Ako niste instalirali dodatke nezavisnih proizvođača, sledite i ove korake.

5. metod: Uklonite program, izbrišite fasciklu programa, izvršite čistu proceduru pokretanja sistema, a zatim ponovo instalirajte program

Da biste uklonili program, sledite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Start, postavite pokazivač na stavkuPostavke, a zatim izaberite stavku Kontrolna tabla.Napomena Na računaru zasnovanom na operativnom sistemu Microsoft Windows XP kliknite na dugmeStart, a zatim izaberite stavku Kontrolna tabla.

 2. Dvaput kliknite na dugme Dodaj/ukloni programe.

 3. Na kartici Instalacija/deinstalacija dvaput kliknitena Microsoft Simulator letenja 2000, Simulator leta A Century of Flightili Microsoft Flight Simulator 2002, a zatim sledite korake za uklanjanje programa.

Izbrišite fasciklu "Simulator leta 2000", fasciklu "Simulator leta 2002" ili fasciklu "Simulator leta 9"

 1. Kliknite na dugmeStart ,izaberitepokreni , otkucajte "c:\Program Files\Microsoft Games" (uključujući navodnike) u okviru Otvoreno, a zatim kliknite na dugme U redu.

 2. U dijalogu Microsoft igre kliknite desnim tasterom miša na fasciklu Simulator leta 2000,fasciklu Simulator leta 2002 ili fasciklu Simulator leta 9, a zatim izaberite stavku Izbriši.

 3. Zatvorite dijalog "Microsoft igre".

 4. U dijalogu Microsoft igre kliknite desnim tasterom miša na fasciklu Simulator leta 2000,fasciklu Simulator leta 2002 ili fasciklu Simulator leta 9, a zatim izaberite stavku Izbriši. Kliknite nadugme "Da" da biste izbrisali fasciklu.

 5. Zatvorite dijalog "Microsoft igre".

Izvršavanje čiste procedure pokretanja na računaru

Kada pokrenete Microsoft Windows pomoću tipičnog pokretanja sistema, nekoliko programa se automatski pokreće i pokreće u pozadini. Ovi programi mogu da uključuju antivirusne i sistemske uslužne programe. Takvi programi mogu ometati podešavanje igre.Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

331796 Igre: Kako da izvršite čisto pokretanje sistema da biste sprečili programe u pozadini da ometaju igruKada izvršite čisto pokretanje sistema, ispraznite privremenu fasciklu u operativnom sistemu Windows. Da biste to uradili, koristite metod koji odgovara vašem sistemu.

Ponovna instalacija programa

Ubacite CD1 cd paketa Simulator leta u CD ili DVD jedinicu računara, a zatim sledite korake da biste instalirali program.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×