Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Vaћno

Preporučujemo da primenite ovu hitnu ispravku što je pre moguće nakon instaliranja ispravke Azure Stack 1807 da biste smanjili rizik od ponestalog prostora na disku ili do problema sa infrastrukturom.

Simptome

Kada se instalira ispravka Azure Stack 1807 , naići ćete na sledeće simptome:

  • Skladište za jednog od hostova može napredno da se popuni. Ovaj uslov na kraju može da izazove prekid rada zakupca zbog isteka Azure Stack infrastrukture. Podaci o korišćenju neće biti otpremljeni u Azure radi naplate. To može da utiče na mogućnost dobavljača usluga da naplate klijentima usluge. U ovom slučaju, biće izgubljeni podaci o korišćenju koji se generišu između vremena ažuriranja i instalacije hitne ispravke. Informacije o upotrebi nisu dostupne putem API-ja lokalne upotrebe, niti se prijavjuju usluzi Azure commerce da bi bile dodate u Azure račun. Ako odmah instalirate hitnu ispravku, možete da smanjite količinu izgubljenih podataka.

  • Kreiranje virtuelnih mašina od slika koje su sinhranizovane pre instalacije ispravke Azure Stack 1807 traje duže nego obično.

Izazvati

Ovi problemi se javljaju iz sledećih razloga:

  • Evidencije transakcija mogu da SQL Server veće nego što je očekivano i utiču na dostupnost sistema zbog greške u konfiguraciji. Pošto baza SQL Server deli host sa drugom kritičnom infrastrukturom, to može dovesti do toga da portali postanu nedostupni.

  • U ažuriranju usluge Azure Stack 1807 izvršene su promene na lokaciji na kojoj Azure Stack skladišti sinhronizovane slike. Ove promene smanjuju vreme primene virtuelne mašine. Otklonili smo probleme koji su sprečavali smanjenje vremena primene.

Rezoluciju

Informacije o preuzimanju i instalaciji

Da biste rešili ove probleme, preuzmite sledeće datoteke. Čim se datoteke preuzmu, pratite uputstva na stranici Primena ispravki u usluzi Azure Stack na veb lokaciji Microsoft Learn da biste primenili ovu ispravku na Azure Stack.

Odmah preuzmite datoteku .exe hitne ispravke.

Odmah preuzmite .bin datoteku hitne ispravke.

Odmah preuzmite datoteku .xml hitne ispravke.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliranu barem verziju 1.1807.0.76 .

Azure Stack resursi za ažuriranje

Upravljanje ispravkama u pregledu usluge Azure Stack

Primena ispravki u usluzi Azure Stack

Nadgledanje ispravki u usluzi Azure Stack pomoću privilegovane krajnje tačke

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×