Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ova ispravka za Azure Stack verziju 1906 obuhvata ispravke za rotaciju Azure Stack Secret. Nijedna nova funkcija se ne uvodi u ovu ispravku.

Važne promene uključuju sledeće:

  • Ispravke grešaka za unutrašnju tajnu rotaciju koja utiče na okruženja primenjena na Azure Stack verzijama 1901 i starijim verzijama.

  • Ispravke grešaka za probnu azurestack spremnost za ažuriranje koje omogućavaju operatorima da izvršavaju administratorske operacije kao što su ažuriranje Azure Stack i Azure Stack tajna rotacija kada njihovi sistemi imaju tajni istek roka važenja. Simptome

  • Tajna rotacija:

    • Tajna rotacija može da ne uspe za sisteme instalirane na Azure Stack verzijama 1901 i starijim verzijama.

  • Test-AzureStack:

    • Test-azurestack updatereadiness/secretrotationreadiness neće uspeti. To će sprečiti Azure Stack Novosti i tajne rotacije.


Informacije o hitoj ispravki

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliranu verziju 1.1906.0.30, 1.1906.1.35, 1.1906.2.37.1.1906.9.49, 1.1906.11.52 ili 1.1906.12.54 


Vaћno Kao što je navedeno u napomenama uz izdanje za ispravku 1906, uverite se da ste uputili na listu za proveru aktivnosti ažuriranja za pokretanje programa Test-AzureStack (sa navedenim parametrima) i rešili sve operativne probleme koji se pronalaze, uključujući sva upozorenja i neuspehe. Takođe, pregledajte aktivna obaveštenja i rešite sva koja zahtevaju radnju.

Informacije o datoteci

Kako da preuzmete ovu ispravku

Preuzmite sledeće datoteke. Zatim pratite uputstva na stranici Primena ispravki u usluzi Azure Stack na veb lokaciji Microsoft Learn da biste primenili ovu ispravku na Azure Stack.

Odmah preuzmite zip datoteku.

Odmah preuzmite datoteku .xml hitne ispravke.

Više informacija

Azure Stack resursi za ažuriranje

Upravljanje ispravkama u pregledu usluge Azure Stack

Primena ispravki u usluzi Azure Stack

Nadgledanje ispravki u usluzi Azure Stack pomoću privilegovane krajnje tačke


Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×