Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

9.4.2024.

Verzija:

Verzija OS 20349.2402

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled usluge Azure Stack HCI, verzije 22H2, potražite na stranici istorije ažuriranja.      

Poboljšanja 

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB: 

 • Novi! Ova ispravka utiče na Funkciju Windows Hello za preduzeća. IT administratori sada mogu da koriste upravljanje mobilnim uređajima (MDM) da bi isključili odziv koji se pojavljuje kada se korisnici prijave na entra pridruženi računar. Da bi to uradili, mogu da uključe regulatornu postavku "DisablePostLogonProvisioning". Kada se korisnik prijavi, obezbeđivanje je isključeno za Windows 10 i Windows 11 uređaje.

 • Ova ispravka podržava promene u zimskom računanju vremena (DST) u Palesti. Da biste saznali više, pogledajte privremena uputstva za promene DST koje su palestinska uprava objavila za 2024. 2025.  

 • Ova ispravka podržava DST promene u Kazahstanu. Da biste saznali više, pogledajte članak Privremena uputstva za promene kazahstanski vremenskih zona 2024.

 • Ova ispravka podržava DST promene u Samoi. Da biste saznali više, pogledajte članak Privremena uputstva za samoa DST promene 2021. godine.

 • Ova ispravka rešava problem koji izaziva visoku iskorišćenost CPU-a. To se dešava kada otvorite alatku za isecanje.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na mrežni resurs. Nije moguće pristupiti iz sesije udaljene radne površine. Do toga dolazi kada uključite funkciju Remote Credential Guard, a klijent je Windows 11, verzija 22H2 ili novija.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Microsoft Edge IE režim. Kada otvorite veliki broj kartica, on se ne odaziva.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na DNS servere. Oni dobijaju Događaj 4016 za vremensko ograničenje lightweight Directory Access Protocol (LDAP). To se dešava kada izvršavaju DNS registracije. Registracije imena ne uspevaju sa uslugama domena aktivnog direktorijuma (AD DS). Problem ostaje dok ponovo ne pokrenete DNS uslugu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na radne opterećenje virtuelnih mašina (VM). Oni gube vezu sa mrežom u proizvodnim okruženjima.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na pokrete kursora miša. Oni kašnjeju u nekim scenarijima snimanja ekrana, naročito kada koristite Remote Desktop Protocol (RDP).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na uslugu smernica grupe. Otkazaće kada koristiteLGPO.exe biste primenili smernice nadzora na sistem.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na prikaz ikone pametne kartice. Ne pojavljuje se kada se prijavite. Do toga dolazi kada na pametoj kartici postoji više certifikata.

 • Ova ispravka rešava problem koji dovodi do isključivanja uređaja nakon 60 sekundi. To se dešava kada koristite pametnu karticu za potvrdu identiteta na udaljenom sistemu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na privremeno članstvo u grupi. Korisnici čija su članstva istekla pojavljuju se kada ih tražite u LDAP-u. To se dešava čak i ako ih je Active Directory uklonio.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na osnovni direktorijum. Kada otvorite alternativni tok podataka i izbrišete nešto, dobijate grešku.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na sistem pouzdanih datoteka (ReFS). Greška zaustavljanja sprečava ispravno pokretanje operativnog sistema.

 • Ova ispravka rešava problem do kojeg dolazi kada kreirate datoteku koja se proteže u više direktorijuma. Kada preimenujete originalni direktorijum, dobijate grešku.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na fastfat.sys. Prestaće da se odaziva. Do ovoga dolazi zbog stanja trke.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na upite interfejsa dobavljača usluga imena (NSPI). Moћda ne uspeju. Ako to ukažu, lsass.exe će prestati da se odaziva na kontroleru domena.

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke i bezbednosnim ispravkama iz aprila 2024

Da biste se vratili na sajt dokumentacije za Azure Stack HCI

Azure Stack HCI, verzija 22H2 servisni stek ispravka - 20349.2401

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Ažuriranja steka servisiranja (SSU): Najčešća pitanja.

Da biste instalirali LCU na Azure Stack HCI klasteru, pogledajte članak Ažuriranje Azure Stack HCI klastera.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti preuzeta i automatski instalirana sa usluge Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Azure Stack HCI

Klasifikacija: bezbednosne ispravke

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5036909.

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 20349.2401

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×