Bluetooth uređaji ne rade ispravno na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

 • Imate računar koji radi pod operativnim sistemom Windows 7.

 • Instalirate je Bluetooth adapter na računaru.

Onda, sledite ove korake:

 1. Kliknite na Start, a zatim kliknete na Uređaji i štampači.

 2. Kliknite na Dodaj uređaj, a zatim pregledate listu uređaja koji se pojavljuju u prozoru Izaberite uređaj da biste dodali ovaj kompjuter .

U ovom scenariju, očekujete da Bluetooth uređaj je prikazan na listi. Međutim, Bluetooth uređaj nije naveden na listi.



Pored toga, može doći do nekog od sledećih problema:

 • Podrška za Bluetooth usluga
  Nije moguće pokrenuti kada ponovo pokrenete računalo. Pored toga, Bluetooth uređaji ne rade ispravno.

 • Kada tražite Bluetooth uređaji na kontrolnoj tabli, operacija pretraživanja možda ne završi. Pored toga, primetićete da je traka toka izgleda da nikada ne završi i pokazivač ostaje u pješčanom.

Napomena Do ovog PnP problema takođe dolazi u Windows Server 2008 R2.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog problema u PnP sloj.

Rezolucija

Informacije o prilagodbenom popravku

Ova hitna ispravka rešava problem u je PnP sloj. Ova hitna ispravka možete primeniti na Windows 7 i Windows Server 2008 R2. Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate raditi pod operativnim sistemom Windows 7 ili Windows Server 2008 R2.

Ponovnim pokretanjem

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove hitne ispravke instalira datoteke koje imaju atribute koji su navedeni u sledećim tabelama. Datumi i vremena za te datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom pristrasnost računanja vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu promeniti kada izvršavate određene operacije na datotekama.

Windows 7 i Windows Server 2008 R2 napomene informacije o datoteci


Važno Hitnih ispravki za Windows 7 i Windows Server 2008 R2 hitne ispravke su uključene u istu pakete. Međutim, hitne popravke na stranici zahteva hitni popravak nalaze se pod oba operativna sistema. Da biste zatražili paket hitnih koja se odnosi na jedan ili oba operativni sistemi, izabrati hitna ispravka koja je navedena u okviru „Windows 7/Windows Server 2008 R2” na stranici. Uvek pogledajte odjeljak „Odnosi se na” u člancima utvrditi stvarne operativni sistem koji se odnosi svaki hitni popravak.

 • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, prekretnicu (RTM, SPn), i grana usluge (LDR, GDR) moguće je prepoznati ispitivanjem brojeve verzija datoteke, kao što je prikazano u tabeli:

 • DDR servis grane sadrže samo one ispravke koje su široko objavila da široka, izuzetno važna pitanjima. Grane servis LDR sadrže hitne popravke kao dodatak široko izdatog zakrpe.

 • MANIFEST datoteke (.manifest) i MUM datoteke (.mum) koje su instalirane za svako okruženje su navedeni odvojeno u odeljku „Dodatni datoteka informacije za Windows Server 2008 R2 i Windows 7”. Mama i MANIFEST datoteke i datoteke povezane bezbednosnog kataloga (.cat), su izuzetno važne za održavanje stanja ažurirane komponente. Datoteke bezbednosnog kataloga za koje nisu navedeni atributi, potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×