Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

„Prosečan Holding vremena za dolazne poruke” upravljani GUTLJAJ steka performanse brojač izgleda uticati na vreme koje je potrebno za korisnika da odgovori na poziv u Microsoft Skype za poslovne Server 2019 ili 2015. Ovaj pult performansi bi trebalo da izmere koliko je potrebno da donese odluku o CSIPMessage slučajevima proizvodnog postupka. To bi trebalo da ne zavisi od poruka tajming.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte ton jula 2019 ažuriranje za ključ zdravstvene indikatore za Skajp za poslovne Server 2019 i 2015.

Napomena

  • Ova ispravka obezbeđuje fix na strani servera. To se primenjuje samo Skype za poslovne Server 2019 i Skype za poslovne Server 2015.

  • Tu je i fiks ključ zdravlja indikatora (KHI) pomoću alatke za sebe.

  • Nema servera ispravka za Lync Server 2013. Samo treba da primenite najnovije ažuriranje KHI alatke za Lync Server 2013.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×