Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kada ste utvrdili da je sastanak pravi metod da završite posao, saznajte kako možete da planirate i vodite sastanke koji su produktivni i pristupačni svim učesnicima bez obzira na tip sastanka.

Lista za proveru za namerene sastanke

 • Uvek imaj dnevni red -   Kreiranje deljenog programa OneNote koji je unapred popunjen dnevnim redom i podstiče druge da doprinesu dnevnom redu.

 • Uspostavljanje pravila angažovanja -    Organizator bi na početku sastanka trebalo da artikuliše dnevni red i osnovna pravila koja će se koristiti, posebno za hibridne sastanke.

 • Smena u govoru -    Smena na hibridnim sastancima može biti problematična ako ne postoje uspostavljena pravila angažovanja i učesnici imaju lošu internet vezu ili ako njihov video nije uključen.

  Saveti o tome kako da izbegnete ometanje jedni drugih na sastancima:

  • Budite smišljani u vezi sa izborom sledećeg zvučnika.

  • Osobe u sobi za sastanke trebalo bi da sačeka da se osobe koje se prvo pozivaju dele.

  • U redu je da pauzirate sastanak i aktivno rešite situaciju sa preklapanjem.

 • Efikasno korišćenje paralelnog ćaskanja na sastancima –   Paralelno ćaskanje na sastancima može biti korisno za deljenje veza ka dodatnim informacijama i @mentions da biste privukli pažnju određenih osoba.

 • Ne zaboravite da pratite...   Ostavite vreme za rezimiranje stavki radnje na kraju sastanka. Razmotrite dodavanje OneNote beležnice u Teams ili dodavanje kartice Wiki u usluzi Teams radi hvatanja pratećih stavki i beležaka sa sastanka za periodične sastanke.

Resurse

Pregled sastanaka u usluzi Teams

6 saveta za video konferencije kao profesionalac

Korišćenje aplikacije na kartici na kanalu ili ćaskanju

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×