Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Upozorenje: Povučena, bez podrške Internet Explorer 11 aplikacija za računare trajno je onemogućena putem ispravke za Microsoft Edge na određenim verzijama programa Windows 10. Više informacija potražite u članku Povlačenja aplikacije Internet Explorer 11 za računare – najčešća pitanja.

Simptome

Do ovog problema dolazi ako su ispunjeni sledeći uslovi:

  • Ako se poziva metod showModalDialog i primeni se opcija varArgIn u modalni prozor programa Internet Explorer 11, svojstvo dialogArguments je prazno u drugom modalni prozoru.

  • Ako je aa showModalDialog metod pozvan na glavnoj stranici koja nije modalni u kontroli WebBrowser, svojstvo dialogArguments je prazno u prvom modalni prozoru.

Pored toga, povratna vrednost funkcije showModalDialog() je NULL ili nedefinisana kada treba da ima važeću vrednost.

Rezoluciju

Ažuriranje informacija

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer. Da biste to uradili, idite na lokaciju Microsoft Update. Pored toga, pogledajte tehničke informacije o najnovijim kumulativnim bezbednosnim ispravkama za Internet Explorer.

Napoome Ova ispravka je prvo uključena u ažuriranje 3025390. Međutim, preporučujemo da instalirate bezbednosnu ispravku od 10. februara 2015. za Internet Explorer (MS15-009) koja rešava mnoge druge probleme pored simptoma opisanih u ovom članku.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na“.

Reference

Pogledajte terminologiju koju Microsoft koristi za opis softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×