Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da pokrenete Microsoft Dynamics CRM 4.0 u složene okruženju Active Directory. Kada je Microsoft Dynamics CRM je pokrenut pretragu u okruženju Active Directory, dođe do spore performanse.

Rešenje

Ovaj problem je rešen u najnoviju kumulativnu zbirnu za Microsoft Dynamics CRM 4.0.Za više informacija o najnovijim Kumulativna zbirna za Microsoft Dynamics CRM 4.0, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

949256 Microsoft Dynamics CRM 4.0 ažuriranja i hitne popravke Napomena Ovaj problem je rešen u Update Rollup 17 prvobitno za Microsoft Dynamics CRM 4.0. Za više informacija o Update Rollup 17 za Microsoft Dynamics CRM 4.0, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2477746 Zbirna ispravka 17 za Microsoft Dynamics CRM 4.0 dostupan je

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranjaZa više informacija o Microsoft poslovnih rešenja CRM softver prilagodbeni popravak i ažuriranje paketa terminologiji, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

887283 Microsoft poslovnih rešenja CRM softver prilagodbeni popravak i ažuriranje paketa za imenovanje standarda

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×