Dobro došli na MSN matičnu stranicu

Novi MSN Web lokacija vam donosi najbolje informacije preko interneta i na jedinstven način tvoja preko različitih uređaja, možda ćete koristiti tokom dana. Ostani povezan sa najbolje od naših usluga da biste dovršili dnevne zadatke i možete da prilagodite i organizovati matičnu stranicu kako bi odgovarala tvoje interese. Uvek možete da promenite postavke da biste počinju novi MSN iskustva ranije. Molimo Imajte na umu, neki od naših ugovora sa sadržaja partnerima zahtevaju da uzmemo MSN kupce do izvorne lokacije za pregled sadržaja.

Kada se prijavite, dobijate najviše personalizovano iskustvo. Možete da prilagodite svoju matičnu stranicu i dodati svoje interese kao i druge prilagođene funkcije. Ako niste prijavljeni, MSN možete uskladištiti neke postavke kolačića. Sledeći put koristite istu pregledaču, na istom računaru, prilagođavanja će se pojaviti. Ako koristite drugi pregledač ili računar, prilagođavanja se neće pojaviti. Ako se brišu se kolačiće, vaša prilagođavanja, uključujući sadržaj, raspored i teme, će biti izgubljene. Da biste videli svoje prilagođene stranice u neki pregledač ili na bilo koji kompjuter, uvek se prijavite u Microsoft nalog. Kako da se prijavite na MSN

MSN vam pruža tri načina za brzo kretanje kroz MSN da lako pronađete potrebne:  U Mega menija koji se nalaze na gornjoj levoj strani stranice, donosi vam svake sekcije u samo jedan jednostavan korak. Mega menuUsluge pruga ima sve usluge koje koristite u celoj tvoj dan sve na jednom mestu. services stripeDanas pruga je mesto gde su veoma popularni & najpopularnija teme iz preko MSN. today stripe

Možete da promenite sledeće postavke:

  • Microsoft nalog

  • Društvene račune

  • Privatnost

  • Tržišta i jezik

  • Kućna lokacija

Da biste promenili postavke, idite na MSN matične stranice i izaberite dugme "Postavke" na vrhu sa desne strane, a zatim izaberite Postavke.

Da biste saznali kako da preuredi, Dodaj/ukloni ili sakrije usluge video koristeći usluge linijom u MSN.

Bing je pretraživač za MSN iskustvo. Kada izaberete traku za pretraživanje, možete odabrati na Webu ili pretražite svaku sekciju, na matičnoj stranici. Pretraživanje otvara novu karticu, možete ga zatvoriti ili vratiti tvoj MSN račun kada završi.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×