Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Dodavanje video i audio datoteka u Sway

Važno: Nova otpremanja video i zvuka biće obustavljena 10. juna 2024. Preporučujemo da ugradite video i zvučne datoteke tako što ćete pratiti uputstva u članku Ugradnja sadržaja u Sway.

Video i audio klipovi i snimci mogu da poboljšajuSway da budu interaktivniji i zahtevniji. Da biste dodali video ili audio datoteke u uslugu Sway, postupite na neki od sledećih načina:

  • Iz Istraživač datoteka, prevucite i otpustite video datoteke ili audio datoteke direktno u plan radnje.

  • Na traci sa menijima izaberite stavku Umetanje, a zatim izaberite padajući meni Predloženo. Izaberite željeni izvor sadržaja, na primer OneDrive, YouTube ili Moj uređaj. Odaberite video ili audio datoteku koju želite, a zatim je prevucite u plan radnje.

    Komanda „Umetni“ i polje za pretragu sadržaja

    Napomena: Izvori sadržaja koji su trenutno prikazani na ovoj slici trenutno su dostupni za korisnike Microsoft naloga (Hotmail, Live, Outlook.com). Sway sadržaja za Microsoft 365 komercijalne korisnike razlikuju se i može ih kontrolisati IT administrator organizacije.

  • U planu radnje izaberite ikonu + na dnu bilo koje postojeće kartice, izaberite stavku Mediji, a zatim odaberite stavku Video, Audio ili Otpremi.

Podržani formati datoteka

Sway podržava uobičajene formate video datoteka kao što su .mp4 i .mov i uobičajene formate audio datoteka kao što su .mp3 i .wav. Saznajte više o ograničenjima veličine datoteka.

Želite da ugradite video i audio datoteke iz nezavisnih izvora u Sway? Saznajte kako.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×