Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Survivable Branch aparata ili proći kroz grane serveri (SBAs/SBSs) su raspoređeni u Skype na Microsoft za poslovni 2015 ili Lync Server 2013 okruženje.

  • Serveri interakciju sa pouzdanim aplikacija (obično UCMA-zasnovana) to upite za prisustvo informacije za korisnike koji su se spustili na ove SBAs/SBSs.

U ovoj situaciji, kada neke korisničke informacije o prisustvu je upitan, Lync Server Front-End službi (RtcSrv.exe) sa SBAs ili SBSs počinje ali onda sruši u roku od 20 sekundi. Pored toga, dobijate manifestacija koja je slična sledećoj:

Vreme: datum ID: 1000 Nivo: greška Izvor: Greška aplikacije Mašina: MachineName Poruka: Koja je prouzrokovala grešku ime aplikacije: RTCSrv.exe, verzija: broj verzije, vremenska oznaka: Vremenska oznaka Koji je prouzrokovao grešku ime modula: wsiphsh. DLL, verzija: broj verzije, vremenska oznaka: Vremenska oznaka Kod izuzetka: 0xc0000005 Pomak greške: 0x0000000000005e2f Koji je prouzrokovao grešku id procesa: 0x420c Vreme početka aplikacije koja je prouzrokovala grešku: put Koji je prouzrokovao grešku putanja aplikacije: C:\Program Files\Skype za Business Server 2015\Server\Core\RTCSrv.exe Koji je prouzrokovao grešku modul putanji: C:\Program Files\Skype za Business Server 2015\Server\Core\wsiphsh. DLL Id izveštaja: ReportID Koji je prouzrokovao grešku paket ime i prezime: ID paket-rod aplikacije koja je prouzrokovala grešku:

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte sljedeća ažuriranja:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×