Hotfix and Security Content Publishing: 97772

Rezime

Prema globalnom Centralnoevropska inicijativa svim zemljama Evropske unije (EU) se postepeno kreću prema elektronske (bez papira) fakturisanje. Početni 18thod aprila 2019 elektronske fakture postaje obavezna prilikom rada sa kompanijama u javnom sektoru širom EU.

Ovo izdanje omogućava elektronski fakturisanja u svim Microsoft Dynamics 365 za finansije i operacije verzije. Iako potrebe za početne uvedeno je za Evropske Unije zemalja, u stvari, funkcionalnost je dostupna za bilo koji podržani zemlju bez ograničenja kontekst zemlje. Jedini pravi sistem omogućava podešavanje Ova funkcionalnost.

O standard za elektronske fakture

Direktiva EU ne primoravanje zemalja da koriste za specifični elektronski format za fakturisanje, ali samo uspostaviti osnovne principe koji elektronske fakture generalno u skladu. Zemlje EU su slobodni da sprovedu svoje usaglašeni formate ili izmenite postojeće uobičajenih formata.

Prethodno, nekiza određene zemlje formati već sproveden u sledećim zemljama: Danska, Norveška, Austrija, Italija, Španija, Francuska, Belgija i Holandija.

U obim ove funkcije na sledeći način Prilagođavanje međunarodnog standarda Bin univerzalnog poslovnog jezika (Laden) organizacije za unapređivanje standarda strukturirane informacije Pored toga je sproveden (oaza):

  • BIS otvorite PEPPOL (poslovne interoperabilnosti specifikacije) naplate verzija 3.0

Ovaj standard može da se koristi „kakav jeste” ako nema za određene zemlje amandmane treba ili može da se koristi kao bazu za dalje modifikacije.

Više informacija

Nema aplikacija prilagodbeni popravak potrebna zaMicrosoft Dynamics 365 za finansiranje i operacijekao i od tada ova funkcija se može potpuno konfigurisati putem elektronske javlja. Molim te radi na sledeći način da biste omogućili elektronsko fakturisanje.

Elektronsko izveštavanje (ER) postavke

Uvoz na sledeći načinili veća verzija ER konfiguracijama iz biblioteke LCS:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×