Dopunu za Japan da podrže japanski kalendar ere promena za Microsoft Dynamics 365 za finansiranje i operacije


Hotfix and Security Content Publishing: 100370

Rezime

Na maj 1, 2019, novi Japanske ere – najavila vlada Japana na 1. aprila 2019 – i njene povezane Kalendar će početi.  Ova promena može da zahteva instaliranje ažuriranja Microsoft Dynamics 365 finansija i operacije ili ažuriranje na noviju verziju operativnog sistema Dynamics 365 finansija i operacije.

Rešenje

Nakon instaliranja ovo ažuriranje, .NET i Windows registrator će se koristiti za određivanje ere u Microsoft Dynamics 365 finansija i operacije. Osim toga, to je uvodi. Podrška za Gannen koji koristi operativni sistem API-Ji za oblikovanje datuma. Sve prethodno postojeći određeni proizvod raščlanjivanje OS oblikovane datume ili da manipulišu na godine vrednosti su ukinuta.

 

Ne dodatno Instalacija ili konfiguracije zahteva u Microsoft Dynamics 365 finansija i Operacije omogućiti to ponašanje. Jedini uslov je da imam OS sa najnoviji .NET i Windows ispravki Obraćajući se i dodajući novi japanski kalendar i ere.

 

Evo liste funkcija Gde je ponašanje promenjen u poređenju sa prethodnim iskustvima.

 

Ime funkcije

Referenca na funkciju

Generisanje i prijem uplata - EFT sa JBA formatu

JP-00009

Poreska prijava potrošnje

JP-00004

 

Generisanje i prijem plaćanje - EFT formatom JBA

Određena prezentacija o datumima u plaćanja datoteke oblikovane prema JBA standardne radi ne ukazuje na doba. Nakon primene ove ispravke, korisnik sesije datum će odredi kojoj eri će se koristiti tokom procesa uvoza plaćanja. Početak i datum završetka za era se određuju na osnovu OS.

Poreza na potrošnju Deklaracija

Skup datumi koje su auto, koji je naseljen u izveštaju će ostati isti if datume početka i završetka su u okviru istog doba. Ako to nisu, datume da bude ispunjena korisnici neće imati pokazatelj ere.

Informacije o prilagodbenom popravku

Kako nabaviti ispravke

Ispravke su dostupan za preuzimanje i instalaciju:

·        Microsoft Dynamics 365 finansija i Operacije, Enterprise edition 7.3

·        Microsoft Dynamics 365 finansija i Operacije, April'19 oslobodi (v.10.0)

 

Važna napomena: Microsoft Dynamics 365 za finansije i operacije verziju 10.0.1 i veća sadrže ovu ispravku od okvir. Podrška za oblikovanje OS datuma bilo omogućeno počevši od verzije 8.1.3, ali to ne uključuje podršku za Gannen.

 

Preduslovi

Mora da si jedan od na da biste primijenili ovaj hitni popravak je sledeće proizvode:

  • Microsoft Dynamics 365 za finansiranje i operacije, Enterprise edition 7.3

  • Microsoft Dynamics 365 za finansiranje i operacije, April'19 oslobodi (v.10.0)

 

Ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti u Aplikacija objekat servera (AOS) za servis nakon što primijenite hitni popravak.

Ako ti nailazite na to pitanje preuzimanja, instaliranja prilagodbenog popravka, ili imaju druge tehničke podrške pitanja, kontaktirajte svog partnera ili, ako je upisan u plan podrške direktno sa Microsoft, možete da se obratite tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics i kreiranje novog zahteva za podršku.

Možete se obratiti tehnička podrška za Microsoft Dynamics putem telefona pomoću ove veze za zemlju određeni telefonski brojevi. Da biste to učinili, posjetite jedno od sljedeće Microsoft Web lokacije:

·        Partneri

·        Kupaca

U posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za pozive podrške mogu biti ukinuti ako je Stručnjak za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodne proizvode određuje da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajenu podršku primjenjuju se na bilo koji dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani za sa datom ispravkom.

NapomenaOvo je na „brz OBJAVLJIVANJE” članak kreirane direktno iz unutar Microsoft podrške organizacija. Informacije koje se nalaze ovde je navedena kao-je kao odgovor na pitanja. Kao rezultat brzina u donošenju bilo dostupno, materijali može da sadrži tipografske greške i možda biti revidiran u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Vidite Uslove korišćenjaza razmatranja.

 

Kako da testiram za nove Japanske ere

Za savet, vidim na "Kako da biste testirali nove japanske ere na Windowssekcija „ od "Rezime novi japanski ere ispravki - KB4469068”.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×