Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Na maj 1, 2019, novi Japanske ere – najavila vlada Japana na 1. aprila 2019 – i njene povezane Kalendar će početi.  Ova promena zahteva instaliranje ažuriranja Microsoft Dynamics AX 2012 R3.

Rešenje

Nakon instaliranja ovo ažuriranje, .NET i Windows registrator će se koristiti za određivanje ere u Microsoft Dynamics AX 2012 R3. Osim toga, to uvodi podršku za Gannen koji koristi operativni sistem API-Ji za oblikovanje datuma. Sve prethodno postojeće vezane za određene proizvode raščlanjivanje OS oblikovane datume ili manipulisanje vrednost godine su ukinuta.

Ne dodatno Instalacija ili konfiguracija potrebna u Microsoft Dynamics AX 2012 R3 da biste to omogućili ponašanje. Jedini uslov je da imam OS sa najnoviji .NET i Windows ispravke, obraćajući se i dodajući novi japanski kalendar i ere.

Evo liste funkcije gde ponašanje je promenjen u poređenju sa prethodnim iskustvo.

Ime funkcije

Referenca na funkciju

Generisanje i prijem uplata - EFT sa JBA formatu

JP-00009

Poreska prijava potrošnje

JP-00004

 

Generisanje i prijem plaćanje - EFT formatom JBA

Određena prezentacija o datumima u plaćanja datoteke oblikovane prema JBA standardne radi ne ukazuje na doba. Nakon primene ove ispravke, korisnik sesije datum će odredi kojoj eri će se koristiti tokom procesa uvoza plaćanja. Početak i datum završetka za era se određuju na osnovu OS.

Poreza na potrošnju Deklaracija

Skup datumi koje su auto, koji je naseljen u izveštaju će ostati isti if datume početka i završetka su u okviru istog doba. Ako to nisu, datume da bude ispunjena korisnici neće imati pokazatelj ere.

Informacije o prilagodbenom popravku

Kako nabaviti ispravke

Ispravke su dostupne za preuzimanje i instalaciju:

·       Microsoft Dynamics AX 2012 R3

 

Preduslovi

Mora da si jedan od na da biste primijenili ovaj hitni popravak je sledeće proizvode:

·       Microsoft Dynamics AX 2012 R3

 

Ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti u Aplikacija objekat servera (AOS) za servis nakon što primijenite hitni popravak.

Ako ti nailazite na to pitanje preuzimanja, instaliranja prilagodbenog popravka, ili imaju druge tehničke podrške pitanja, kontaktirajte svog partnera ili, ako je upisan u plan podrške direktno sa Microsoft, možete da se obratite tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics i kreiranje novog zahteva za podršku.

Možete se obratiti tehnička podrška za Microsoft Dynamics putem telefona pomoću ove veze za zemlju određeni telefonski brojevi. Da biste to učinili, posjetite jedno od sljedeće Microsoft Web lokacije:

·        Partneri

·        Kupaca

U posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za pozive podrške mogu biti ukinuti ako je Stručnjak za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodne proizvode određuje da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajenu podršku Da li dodatnu podršku pitanja i probleme koji se ne primjenjuju rezanjem sa datom ispravkom.

NapomenaOvo je na „brz OBJAVLJIVANJE” članak kreirane direktno iz unutar Microsoft podrške organizacija. Informacije koje se nalaze ovde je navedena kao-je kao odgovor na pitanja. Kao rezultat brzina u donošenju bilo dostupno, materijali može da sadrži tipografske greške i možda biti revidiran u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Vidite Uslove korišćenjaza razmatranja.

Kako da testiram za nove Japanske ere

Za vodič, pogledajte u "Kako da biste testirali nove japanske ere na Windowssekcija „ od "Rezime novi japanski ere ispravki - KB4469068”.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×