Dostupna je ispravka za Visual Studio 2008 SP1 koji proširuje podršku za Windows ugrađeni kompaktan 7

Uvod

Dostupna je ispravka za Microsoft Visual Studio 2008 servisni paket 1 (SP1) koja proširuje podršku za Windows ugrađeni kompaktan 7. Ova ispravka vam omogućava da napravite projekte za pametne uređaje sa funkcionalnošću aktivne biblioteke predložaka (ATL) i pomoću funkcionalnosti Microsoft Foundation klase (MFC) za Windows ugrađeni kompaktni 7 SDK. Konkretno, ova ispravka rešava sledeće probleme i dodaje sledeću funkciju.

Problem 1

Kada koristite Windows ugrađeni kompaktni SDK da biste kreirali Win32 aplikaciju koju MFC podržava, izlaz na izradi prikazuje API upozorenja koji nisu bezbedni, što podseća na nešto od sledećeg:

Upozorenje C4996: "wcstombs": ova funkcija ili promenljiva možda nisu bezbedni. Razmislite o korišćenju wcstombs_s umesto toga. Da biste onemogućili amortizaciju, koristite _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. Pogledajte pomoć na mreži za detalje. C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0 \ VC\ce\include\xlocnum

Upozorenje C4996: "mbstowcs": ova funkcija ili promenljiva možda nisu bezbedni. Razmislite o korišćenju mbstowcs_s umesto toga. Da biste onemogućili amortizaciju, koristite _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. Pogledajte pomoć na mreži za detalje. C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0 \ VC\ce\include\xlocnum

2. problem

Pretpostavimo da koristite Windows ugrađen kompaktan 7 SDK da biste razvili projekat Win32 pametnog uređaja koji podržava ATL i MFC. Dobijate neočekivane greške i upozorenja koja liče na sledeće u programu Visual Studio 2008 prilikom izrade projekta:

Upozorenje C4985: ' _wcstoi64 ': atributi nisu prisutni na prethodnoj deklaraciji.

Greška C2039: "lstrlenW": nije član "ATL"

3. problem

Napravite greške koje liče na sledeće kada koristite opciju /MD compler za projekte pametnog uređaja.

Greška LNK2001: nerešeni spoljni simbol "__declspec (dllimport) stand.: basic_ostream<Char, strukturne stand.: char_traits<Char> > stand:: cout

Greška LNK2019: nerešeni spoljni simbol "__declspec (dllimport) Public: INT __cdecl stand:: ios_base:: širina (INT)

Do ovog problema dolazi zbog Nepodudaranje zaglavlja koje su obezbeđene u programu Visual Studio 2008 i zaglavlja potrebnih za Windows ugrađene Kompaktne 7 aplikacije.

Izdanje 4

Kreirajte projekat pametnog uređaja koji podržava ATL. Ako projekat uključuje operaciju kopiranja za praznu binarnu nisku (BSTR), pojavljuje se izuzetak kada pokrenete generisanu aplikaciju.

Pitanje 5

C++ izuzeci nisu uhvaćeni na uređajima koji koriste procesore ARM kada pokrenete aplikaciju pametnog uređaja koja podržava ATL i MFC.

Funkcija 1

Ova dopuna proširuje biblioteke i zaglavlja vremena izvođenja u operativnom sistemu Windows i zaglavljima za prozore ugrađene kompakt 7 u Visual Studio 2008 SP1. Ovo vam omogućava da napravite projekte za pametne uređaje koji imaju funkcionalnost za Windows ugrađen kompakt 7 SDK. Datoteke zaglavlja se ažuriraju na sledećoj lokaciji: za 32-bitne operativne sisteme:

<sistemska disk jedinica>:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0 \ VC\ce7Za 64-bitne operativne sisteme:

<sistemska disk jedinica>:\Program Files (x86) \Microsoft Visual Studio 9.0 \ VC\ce7

Više informacija

Informacije o ažuriranju

Da biste nabavili ovu dopunu, posetite sledeću Veb lokaciju Microsoft Download Center:

Windows je ugrađen kompaktan 7 ATL ispravku za Visual Studio 2008 SP1

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate da imate ispravku koja će dodati podršku za aplikacije za operativni sistem Windows ugrađeni kompakt 7 u programu Microsoft Visual Studio 2008 servisni paket 1 (SP1). Za više informacija o nabavljanju ispravke kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2483802 Dostupna je ispravka za Visual Studio 2008 SP1 koji dodaje podršku za Windows ugrađeni kompaktan 7

Informacije o ponovnom pokretanju

Nakon primjene ove nadopune možda ćete morati ponovo pokrenuti računalo. Preporučujemo da napustite sve instance programa Visual Studio pre nego što primenite ovu ispravku.

Status

Microsoft je potvrdio da su navedeni problemi problem u Microsoft proizvodima navedenim u odeljku "odnosi se na".

Reference

Za više informacija o terminologiji za softverske ispravke kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih dopuna

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×