Dozvoli Skype za Business 2015 (Lync 2013) korisnika da započne sastanak za deljenje ekrana ili da ima grupni poziv sa korisnikom tima korporacije Microsoft

Rezime

Ova ispravka omogućava korisniku Microsoft Skype za Business 2015 (Lync 2013) da pozove korisnika Microsoft timova na sastanak, tako da mogu da vide deljeni ekran ili da imaju višestranački poziv u Skype za poslovnog klijenta.

Kada je Skype za poslovne korisnike pokrenut program za pokretanje ili pozivanje sa Microsoft timovima korisnik, deljenje ekrana i višestranačke pozive su moguće samo ako su oba korisnika na istom klijentu, Skype za poslovne ili Microsoft timove.

Kada primenite ovu ispravku, ako korisnik programa Skype za Business 2015 (Lync 2013) mora da deli ekran ili da se proširi na višestranački poziv, korisnik će imati opciju da prekine poziv za upućivanje Peer-to-peer i automatski pošalje Microsoft timove korisniku vezu ka novom Skype-u za bus Oni će biti dodati. Korisnik Microsoft timova može da se pridruži programu Skype za poslovni sastanak pomoću Skype-a za klijente poslovne radne površine, uključujući Skype za aplikaciju Business Web za sastanak.

Za više informacija o eskalaciji o radu sa Skype-a za posao pogledajte odeljak iskustva u eskalaciji.

Kako da dobijem ovu dopunu

Da biste dobili ovu nadopunu, instalirajte 3. marta 2020, Update (KB4484097) za Microsoft Skype za Business 2015 (lync 2013).

Napomena Lync 2013 je nadograđen na Skype za biznis u aprilu 2015.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×